Artık Europa Universalis IV'ün De Abonelik Sistemi Var

Onlarca DLC tek fiyata

Paradox strateji oyunlarıyla olduğu kadar o oyunlar için yayınladığı onlarca DLC'yle de ünlü bir geliştirici. Paradox geçtiğimiz ay oyunları içni abonelik sistemini test etmeye başlamıştı ve bunun için de Crusader Kings 2'yi seçmişti. "CKII Subscription Service" ismiyle sunduğu yeni servis sayesinde aylık 10.5 TL karşılığında tüm Crusader Kings 2 içeriğine erişebiliyordunuz ki bunları ayrı ayrı satın almaya kalksanız 475 lira gibi fiyat çıkıyordu ortaya.

Paradox şimdi de aynı sistemi Europa Universalis 4 için sunmaya başladı. Bu aylık abonelik sayesinde Europa Universalis 4'ün tüm DLC'lerine aylık abonelik ücreti ödeyerek sahip olabiliyorsunuz. Ancak Crusader Kings 2'nin abonelik servisini Steam üzerinden satın almak mümkünken, Europa Universalis 4'ün abonelik servisine şimdilik sadece oyun içinden kayıt olabiliyorsunuz.

Europa Universalis 4'ün 30'dan fazla DLC'si bulunuyor ve bunların toplam fiyatı da 612.5 TL.

Bu abonelik sadece halihazırdaki tüm içeriğe erişim sunmakla kalmıyor, yakında çıkacak olan Leviathan genişlemesine ve sonraki tüm genişleme ve içeriklere de erişim imkanı veriyor. Yani aboneliğiniz devam ettiği sürece hiçbir Europa Universalis IV içeriğinden mahrum kalmayacaksınız demek oluyor bu.

Europa Universalis 4'ün Steam sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum