Artık Facebook Gaming Üzerinden Kendi Online Turnuvanızı Yaratabileceksiniz

Yayınlar daha eğlenceli hale geliyor.

Turnuva düzenlemek oldukça zor ve zahmetli bir iş. Hele ki turnuvanın ölçeği arttıkça işler daha da karmaşık bir hal alıyor. Masrafların ve organizasyonların karmaşıklığının arttığı bu günlerde imdadımıza Facebook Gaming'in yeni sistemi yetişecek.

Facebook Gaming'in yeni sistemi sayesinde organizatörler çok daha rahat etkinlikler ve turnuvalar düzenleyebilecek. Pek çok katılımcının bulunabileceği bu organizasyonlarda turnuvayı grup, tekli eleme veya pek çok diğer şekilde kurma ve yönetme şansınız olacak.

Şimdilik erken erişimde olan sistemin pek çok işleve sahip olduğu da görülebiliyor. Facebook'un turnuva sayfasına giderek kurabileceğiniz turnuvanın her detayını değiştirme imkanı da sunulmuş. Yukarıda da bahsettiğim gibi etkinliği pek çok şekilde kurabiliyorsunuz. Aynı safa üzerinde katılabileceğiniz ya da izleyebileceğiniz turnuvalar da bulunuyor.

Gün geçtikçe yayıncı ve izleyici sayısını yükselten Facebook Gaming, turnuva seçeneği ile daha fazla kişinin dikkatini çekecek gibi görünüyor.

 

YORUMLAR

Bannerlord'un Yeni Yamasıyla Birlikte Alfa ve Beta Test Branch'lar Açılıyor

Siz de geliştirme sürecini yakından takip edebilirsiniz

Bannerlord'un Yeni Yamasıyla Birlikte Alfa ve Beta Test Branch'lar Açılıyor

Çin, Animal Crossing: New Horizons'ın Satışlarını Engelledi

Protestolar devam ediyor

Çin, Animal Crossing: New Horizons'ın Satışlarını Engelledi

Geçtiğimiz ay yayınlanan Animal Crossing, çıkış yaptığı ilk günden beri yakaladığı popülaritesi ile gündemde. Japonya'da en hızlı satılan Switch oyunu olma unvanına kavuşan oyun, İngiltere'de de bir süredir satış listelerinin zirvesinde. Fakat görünüşe göre oyunun Çin'deki satışları bir süre boyunca duraksama yaşayacak.

Reuters'in haberine göre Pinduoduo ve Taobao gibi önemli e-ticaret siteleri, Animal Crossing'in satışlarını durdurmuş durumda.

Bazı protestocular arasında oldukça popüler olan New Horizons, bir anda bu protestocuların eylem yapabileceği bir platform haline gelmiş. Oyuncular birbirlerinin adasında buluşarak özellikle de Hong Kong temalı protest yazılar ve sloganlar paylaşmaya başlayınca, Çin'deki yetkililer oyunun satışını durdurmuş.

Tabii ki ithal Switch'lere sahip oyuncular uluslararası hesap açarak Nintendo eShop'tan oyunu satın alabiliyorlar ve ve Çinli yetkililerin şimdilik Nintendo sunucularına erişimi durdurmaya çalışmadığı da biliniyor.

Yapılan paylaşımlar genellikle Hong-Kong odaklı olsa da Çinli oyuncular coronavirüs krizi, basın özgürlüğü ve demokrasi çağrısı gibi içerikleri de paylaşmaya devam ediyorlar.

Resident Evil 3 Remake Satışları İkinci Oyunun Gerisinde Kaldı

Satışlar yine de hiç fena değil

Resident Evil 3 Remake Satışları İkinci Oyunun Gerisinde Kaldı

Capcom tüm dünyada 3 Nisan'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkan Resident Evil 3 Remake'in ilk beş gün içerisinde 2 milyonluk satışa ulaştığını duyurdu. Aslında bu gayet kaydadeğer bir başarı, sonuçta çoğu oyunun milyona ulaşması bile uzun zaman alıyor. Ancak açıklanan sayılara baktığımızda, Resident Evil 3 Remake'e gösterilen ilginin, Resident Evil 2 Remake'in gerisinde kaldığı görülebiliyor.

Capcom'un açıkladığı bu sayılara fiziksel ve dijital satışların tümü dahil edilmiş. Capcom satışların %50-%50 bölünmüş olduğunu da belirtmiş basın bülteninde.

Resident Evil 2 Remake ise ilk haftasında 3 milyon satışa ulaşmıştı. Capcom'un Resident Evil 3 Remake bülteninde belirttiğine göre ikinci oyunun toplam satışları da 6.5 milyonu aşmış durumda. Bu da neredeyse 15 aydır piyasada olan oyunun satışlarının neredeyse yarısının ilk haftada gerçeklemiş olduğunu gösteriyor.

Şimdi sırada Resident Evil 8 ve yeni söylentilere göre de Resident Evil 4 Remake var.

Capcom, Resident Evil 4 Remake Üzerinde Çalışıyormuş

Her yıla bir Resident Evil kampanyası!

Capcom, Resident Evil 4 Remake Üzerinde Çalışıyormuş

Gün geçmiyor ki yeni bir Resident Evil oyunu haberiyle karşılaşmayalım sevgili Oyungezerler :) Bu sefer konumuz Resident Evil 4 Remake.

VGC tarafından paylaşılan habere göre önceki Platinum Games Başkanı Tatsuya Minami tarafından Osaka’da kurulmuş olan M-Two, 2018 yılından beri bu proje üzerinde çalışmaktaymış. Bununla birlikte, Capcom’un iç ve dış stüdyolarından da destek sunulacakmış -ki son iki oyun RE 2 Remake ve RE 3 Remake’te de böyle bir çalışma tarzı benimsenmişti. Orijinal oyunun yönetmeni Shinji Mikami, projeyi yönetmesi için yapılan teklife olumsuz yanıt vermekle birlikte geliştirme sürecine tavsiyeleriyle katkı sunmaktaymış.

Metacritic verilerine göre Resident Evil 4, serinin bu zamana kadarki en yüksek ortalama puanını tutturan oyunu. Satış sayısı ile de Capcom’un yüzünü güldürmüş; 7,5 milyon gibi bir satış düzeyine ulaşmıştı.

Seri içerisinde bir kırılmaya da denk geliyordu oyun. Zombilerin yerini fanatik bir kült grubu yer almış, oynanış hızlanmıştı. Yeniden yapımı ne şekilde ele alınır, açıkçası bir merak konusu. Çünkü bu projenin riskli yönleri bulunduğu da düşünülüyor. En ufak bir değişiklik, 15 yıl öncesi için ince ince düşünülmüş, ayarlanmış detayların tamamının elden geçirilmesini gerektirebilir.

Bir diğer risk ise, her yıla bir Resident Evil oyunu yaklaşımının doğurabileceği sorun. RE 3 Remake için yapılan eleştirilerden bazıları aceleye getirilmişlik hissi yaşatması, orijinal oyuna göre eksik bırakılan yanlarının olması ve haliyle RE 2 Remake’ten sonra yeterince tatmin edici, farklı bir oyun deneyimi yaşatmamasıydı. 2021 yılı için RE 8’in planlandığı düşünüldüğünde dört yıl üst üste RE oyunu görmek, oyuncularda bir RE yorgunluğu doğurur mu dersiniz? Bu sorunun cevabını 2022’de alacağız, zira RE 4 Remake için iddia edilen çıkış takvimi bu.

Duke Nukem Forever, 3D Realms'in Dağılmasına Neden Olmuş

En azından eski ekip öyle söylüyor

Duke Nukem Forever, 3D Realms'in Dağılmasına Neden Olmuş

Tarihin en çok beklenen oyunlarından biri olan Duke Nukem Forever, çıkış yaptığında tarihi bir batış hikayesinin mimarı oldu. Apogee stüdyosunun kurucusu olan Scott Miller, eski stüdyosu 3D Realms'in batışı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Miller'a göre Duke Nukem Forever, ikonik stüdyonun batış sebebi olmuş.

"The Truth About DNF" yani "DNF Hakkındaki Gerçekler" başlıklı bir yazı yayınlayan Miller, bu yazıda oyun hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Bu yazıda yayınlanan ilk fragmanın "abartılmış bir demo" olduğunu söyleyen yönetici, oyunun o sıralarda fragmanda gösterilen noktada olmadığının altını çiziyor.

Duke Nukem Forever'ın efsanevi 3D Realms'in batmasına sebep olduğunu söylen yönetici, Apogee'nin o sıralarda Max Payne ve Prey gibi oyunlardan kazandığı parayı DNF'a yatırmak zorunda kaldığını da ifade etmiş. Stüdyonun yeterli elemana sahip olmadığını söyleyen yönetici, Duke'un hikayesinin de henüz bitmediğini belirtiyor.

Şu anda hakları Gearbox'ın elinde olan Duke Nukem, gelecekte bir kez daha karşımıza çıkabilir mi bilmiyoruz. Fakat Miller, Gearbox'ın Unreal 5 ile birlikte muhteşem bir Duke Nukem oyunu yapabileceğinden emin. Tabii böyle aşırı bir karakterin günümüzde nasıl tepki alacağı ise merak başka zamanın konusu olacak...

The Sculptor Çizgi Romanı Film Olacak

Umarım hikayeyi mahvetmezler.

The Sculptor Çizgi Romanı Film Olacak

Çizgi roman filmleri Marvel ve DC tekelinde ilerlerken, alternatif işlerin çıkması heyecan verici. Scott McCloud'un yarattığı The Sculptor da oldukça güzel bir çizgi roman serisi. Özellikle genç jenerasyonun kendilerini bulması için çok fazla hikaye barındırıyor. Filmin Short Term 12'nin yönetmeni Destin Daniel Cretton tarafından çekileceği söyleniyor. Cretton, şu an Just Mercy filminde yer alıyor fakat gelecek projeleri arasında Sculptor var.

Yönetmen Cretton'ın henüz çok fazla filmi yok fakat Short Term 12 isimli indie filmi büyük sükse yaratmıştı. Böyle genç yönetmenlerin, alternatif çizgi roman filmlerine yönelmesi beni çok mutlu eder. Sculptor hikaye olarak oldukça doyurucu. Hele bir de o sokakların, insanların hissiyatı başarılı bir şekilde beyaz perdeye aktarılırsa, çok özel bir film izleyebiliriz.

Alternatif çizgi romanların en kendine has olanlarından birisi şüphesiz The Sculptor. Benim bir diğer favorim ise Robert Kirkman ve Cory Walker'ın yarattığı Invincible serisi. Umarım o da ilerleyen dönemde başarılı bir yönetmen tarafından beyaz perdeye aktarılır ve R-Rated olarak karşımıza çıkar. Sculptor filminin ne zaman çekimlerine başlanacağı veya kimlerin oynayacağı konusunda henüz bir bilgi yok. Fakat projeyle ilgili detaylar geldikçe, beklentimiz yükselecektir diye umuyorum. 

iPod'un Fişi Resmen Çekildi

Efsaneye elveda

iPod'un Fişi Resmen Çekildi

İlk iPod Touch'ı gördüğümde Galatasaray'ın kadrosunda Pino'nun oynadığını hatırlıyorum. Dürüst olmak gerekirse henüz üniversiteye hazırlandığım bu dönemlerde iPod bana çağın icadı gibi gelmişti. Akıllı cihazlar ile ilk temaslarımızdan biri olan iPod, uzun yaşam döngüsünün ardından aramızdan ayrılıyor.

Apple, yaptığı açıklama ile iPod Touch'ın üretimine son vereceğini resmen duyurdu. iPhone öncesi ve sonrası dönemin müzik dinleme cihazı tercihi olan iPod Touch, bu açıklama ile aramızdan ayrılmış oldu. Apple, stoklar tükendiğinde iPod Touch satışının da biteceğini açıkladı.

İlk modeli 2001 yılında çıkış yapan iPod, MP3 oynatıcılara farklı bir anlam kazandırmıştı. Kısa süre içerisinde pek çok farklı versiyonu ile karşımıza çıkan modelin son nesli 2019 yılında karşımıza çıkmıştı. Tam 7 nesil yaşayan iPod Touch, böylece unuttuğumuz teknolojiler arasındaki yerini alacak.

 

Gelmesi Kesinleşen 19 Solo Süper Kahraman Filmi

Bakalım bu süper kahraman filmleri modası ne zaman bitecek?

Gelmesi Kesinleşen 19 Solo Süper Kahraman Filmi

Önümüzdeki dönemde yine bir çok süper kahramanı kendi filmleriyle sinemada izleyeceğiz. Gelmesi kesinleşen solo süper kahramanlar listesine bakınca aralarında çok fazla heyecan yaratan da var, "bunun niye filmi geliyor, ne alaka" dedirten de var. Süper kahraman filmleri çağımızın en büyük modası ve herkes bu pastadan yemek istiyor. Fakat kimisi bu işi iyi yaparken, kimisi de eline yüzüne bulaştırıyor.

Kesinleşen solo süper kahraman filmlerine birlikte göz atalım.

Spider-Man: Far From Home

solospidey

Sevimli komşumuz Spidey'nin yolu bu sefer Avrupa'ya düşüyor. Tabii Avengers 4'ün ardından ne olacak halen bilemiyoruz. Fakat Avrupa semalarında Mysterio ve diğer kötülerle karşı karşıya gelecek bir Spider-Man filmi, her zaman ilgi çeker. Jon Watts'ın çektiği film 5 Temmuz 2019'da vizyona girecek.

Shazam!

soloshazam

Aslında Shazam, konu olarak bir çocukluk hayalini baz alıyor. 14 yaşındaki bir çocuk olan Billy Batson, kadim bir büyücü tarafından olağanüstü güçlere sahip oluyor, bu güçlere kavuşmak için de "Shazam!" diye bağırması yeterli. Zachary Levi'nin başrolünde olduğu film Nisan 2019'da vizyona girecek.

Wonder Woman: 1984

solowonder

DC-Warner Bros ortaklığının en başarılı işlerinden birisi şüphesiz Wonder Woman. Gal Gadot'un canlandırdığı Diana, bu kez soğuk savaş döneminde yer alacak. İlk filmde 1. Dünya Savaşı'na değinen DC, bu kez Sovyetler Birliği'ne gönderme yapma çabasında. Ayrıca filmde sonunda Wonder Woman'ın ezeli düşmanı Cheetah'ı da görebileceğiz. Acaba filmin senaryosu tamamen Amerikan bakış açısından mı olacak?

Captain Marvel

solomarvel

Marvel Sinematik Evreni'ni kökünden değiştirecek bir film olan Captain Marvel, Dünya Kadınlar Günü olan 8 Mart'ta vizyona girecek. Avengers 4 öncesi kafalardaki soru işaretlerini gidermek adına kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Samuel L. JacksonGenç Fury rolünde izlemek de ayrı bir tat olacaktır.

Gambit

sologambit

Daha önce X-Men Origins: Wolverine filminde gördüğümüz Gambit karakteri de kendi filmine kavuşuyor. Daha önce gelen açıklamada filmin bir romantik komedi olacağı belirtilmişti. Ünlü bir hırsız olan Gambit'ten nasıl bir romantik komedi ürünü çıkacak merakla beklemekteyim.

The Flash

soloflash

Aslında Flash'a yeteri kadar doymuştuk. Zira dizisi dolu dizgin ilerliyor. Her ne kadar hayranları tatmin etmekten ziyade kahretse de... Fakat DC Sinematik Evreni'nin Flash'ı Ezra Miller diziye göre daha fazla umut vaat ediyor. Bakalım gördüğümüz o utangaç Flash portresi, kendi filminde neler yaşayacak.


Black Widow

solowidow

Scarlett Johansson'un uzun zamandır bir solo film istediği biliniyordu. Marvel'da sonunda kendisini kırmayarak bu istediğine kavuştu. Sonunda Natasha Romanoff'u yardımcı oyuncu değil de ana karakter olarak görebileceğimiz bir filme kavuşacağız. Filmin önümüzdeki yaz çekimlerine başlanacak. Filmde yardımcı oyuncu olarak Bucky Barnes'ı görme ihtimalimiz ise oldukça yüksek.

Doctor Strange 2

solodoctor

Gelecek mi gelmeyecek mi derken, Doctor Strange 2'nin geleceği kesinleşti. Mistik sanatların ustasını bir kez daha kendi filminde beyaz perde de izleyeceğiz. Tabii bu film için Disney, kesenin ağzını açmış. Benedict Cumberbatch'e role geri dönmesi için 7.5 milyon sterlin verilmiş. Halen Avengers 4'ün ardından karakterlere ne olacağını bilemesek de, bu filmdeki asıl kötü karakterimiz Nightmare olacak.

The Batman

solobatman

Ben Affleck, Batman solo filminni yönetmen koltuğundan ayrılsa da, Matt Reeves'in Batman filmine oyuncu arayışları sürüyor. Yeni çekilecek olan Batman'in kim olacağı belli olmasa da, teması az çok belli. Karanlık bir dedektif öyküsü olacak. Bakalım beyaz perdenin yeni pelerinli süvarisi kim olacak?

Black Panther 2

solopanter

İlk Black Panther filmi, eleştiri sitelerinden oldukça iyi puanlar almıştı. Ben şahsen o kadar da iyi bulmasam da, Disney-Marvel ortaklığı devamını getirmeye kararlı. Creed filminden "kaçırdıkları" Ryan Coogler'ın çekeceği devam filminin çekimlerine ne zaman başlanacağı belli değil. Muhtemelen Avengers 4'ün karmaşası bittikten sonra yeni Marvel zaman çizgisinde kendisine kallavi bir yer bulacaktır.

Black Cat

soloblackcat

Sony, yeni Spider-Man filmleri çekmese de, Spider-Man evreninin ekmeğini yemeye devam ediyor. Venom filmi geldi, Morbius ve Kraven filmleri yolda. Bir diğer proje ise Black Cat. Peter'ın aşklarından (aslında daha çok Spidey'nin aşkı) Felicia Hardy'nin maske takıp kötü adamlarla mücadele ettiği karakterin çok sayıda hayranı mevcut. Kara Kedi'nin kendine ait bir filmi kaldıracak bir karakteri olduğu söyleyen yapımcılar, filmin ne zaman çekileceği ile ilgili bilgiyi henüz paylaşmadı.

X-23

solox23

Logan filmiyle birlikte Wolverine'i kara toprağa verdik (tabii şimdilik), ancak filmde yıldızı parlayan X-23 (Laura) karakteri kendi filmine kavuşacak gibi. Genç yıldız adayı Dafne Keen'in canlandırdığı Laura, Logan'ın en güzel parçalarından birisiydi. Zaten Marvel çizgi roman evreninde de Wolverine öldükten sonra All New Wolverine serisi altında Laura yeni Wolverine olmuştu. Logan'ın yönetmeni James Mangold şimdiden Laura filminin senaryosunu yazmaya başlamış bile ve gelen söylentiler arasında Fox-Disney anlaşmasının bu filmi etkilemeyeceği de var.


Spawn Reboot

solospawn

Spawn, nevi şahsına münasır karakterler listesinde ilk sıralarda yer alan bir karakter. Özellikle işin çizgi roman kısmında muhteşem bir hikayeye sahip. 1997'de çekilen filmi kötü görsel efektleri ve oyunculuklarıyla hatırlansa da kesinlikle yeni bir filmi hak ediyor. Spawn'ın yaratıcısı Todd McFarlane'in filmle ilgili en büyük dileği R-rated korku/gerilim tarzında bir film olması. Sadece McFarlane'in değil tüm çizgi roman ve sinema severlerin de en büyük arzusu bu olsa gerek.

Nightwing

solonightwing

DC Sinematik Evreni'ninde işler karışık olsa da, bu durum yeni filmlerin gelmesine engel teşkil etmiyor. Dick Grayson sonunda Batman gölgesinden kurtulup kendi filmine kavuşuyor. Hatta filmin yönetmeni büyük olasılıkla Lego Batman Filmi'nin yönetmeni de olan Chris McKay olacak. Bakalım Nightwing'in Robin olmaktan kurtulup kendi karakterine geçiş süreci beyaz perdede nasıl duracak.

Flash Gordon Reboot

sologordon

Efsanevi uzay savaşçısı Flash Gordon, bu dönemin olmasa bile bir ya da iki önceki dönemin en önemli kahramanlarından.1936 yılında ilk kez beyaz perdeye Fredrick Stephani yönetmenliğinde adım atan Gordon'ın yeni bir filmi gelmesinin zamanı gelmişti. Son olarak 2007-2008 yıllarında bir dizisi çekilse de, dizi başarılı olmanın çok uzağındaydı. Filmle ilgili gelen en umut verici haber ise Kick-Ass filminin yönetmeni Matthew Vaughn'ın filmi çekeceği yönünde. Senaryo içinse bir numaralı aday Mark Protosevich.

Kitty Pryde

solokitty

X-Men karakterlerine solo film çekilmesi yeni moda oldu. Daha önce Wolverine filmlerine aşina olsak da, Wolverine X-Men evreni içerisinde kendisine ait en çok olay barındıran karakter konumunda. Fakat Kitty Pryde'ın nasıl bir filmi olacak hiçbir fikrim yok. Filmde Kitty'i canlandırması için daha önce Days of Future Past filminde de aynı rolü oynayan Ellen Page'e teklif götürülmüş. Bakalım Kitty'nin tek başına yaşayacağı maceralar neler olacak?

Batgirl

solobatgirl

Batman'i sayısız kez beyaz perdede gördük, Robin'i de defalarca kez gördük. Fakat yukarıda yazdığım Nightwing ve bu Batgirl projeleri tamamen yeni Bat-Family hikayeleri. Tabii bu filmin gelmesine daha uzunca bir süre var. Barbara Gordon (Batgirl'ün ta kendisi) önce Birds of Prey filminde bizlere merhaba diyecek, daha sonraki aşamada ise kendi filmine kavuşacak. Hatta gelen haberlerin en sansasyoneli Batgirl filmini Joss Whedon'un çekeceği!

Lobo

sololobo

Lobo'nun çizgi romanları oldukça kaotik fakat bir o kadar da keyiflidir. Deadpool ile benzer bir çizgide ilerlediğini söyleyebiliriz. O yüzden Lobo filminin gelecek olması şu listede beni en çok heyecanlandıran şey oldu. Şu an için Lobo rolünün en büyük adayı da Dwayne "The Rock" Johnson. Bakalım DC evrenini motorsikletli delisi Lobo, beyaz perdede Deadpool kadar güldürebilecek mi?

Multiple Man

solomulti

Listede en anlam veremediğim karakter şüphesiz Multiple Man. Çizgi romanlarda bile o kadar önemli olmayan bir karaktere solo film çekmek, Fox'un ne denli "çıldırdığına" en güzel örnek olabilir. Filmin baş rolü için Eric Dane ismi geçiyor. Kendisini daha önce The Last Ship ve Grey's Anatomy dizilerinde görmüştük. Bakalım aynı anda birçok kişiyi oynama konusunda ne derece başarı olacak. Filmin çekim tarihi henüz belli olmasa da, yönetmen koltuğuna James Franco'nun oturması bekleniyor.

Duke Nukem Forever, 3D Realms'in Dağılmasına Neden Olmuş

En azından eski ekip öyle söylüyor

Duke Nukem Forever, 3D Realms'in Dağılmasına Neden Olmuş

Tarihin en çok beklenen oyunlarından biri olan Duke Nukem Forever, çıkış yaptığında tarihi bir batış hikayesinin mimarı oldu. Apogee stüdyosunun kurucusu olan Scott Miller, eski stüdyosu 3D Realms'in batışı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Miller'a göre Duke Nukem Forever, ikonik stüdyonun batış sebebi olmuş.

"The Truth About DNF" yani "DNF Hakkındaki Gerçekler" başlıklı bir yazı yayınlayan Miller, bu yazıda oyun hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Bu yazıda yayınlanan ilk fragmanın "abartılmış bir demo" olduğunu söyleyen yönetici, oyunun o sıralarda fragmanda gösterilen noktada olmadığının altını çiziyor.

Duke Nukem Forever'ın efsanevi 3D Realms'in batmasına sebep olduğunu söylen yönetici, Apogee'nin o sıralarda Max Payne ve Prey gibi oyunlardan kazandığı parayı DNF'a yatırmak zorunda kaldığını da ifade etmiş. Stüdyonun yeterli elemana sahip olmadığını söyleyen yönetici, Duke'un hikayesinin de henüz bitmediğini belirtiyor.

Şu anda hakları Gearbox'ın elinde olan Duke Nukem, gelecekte bir kez daha karşımıza çıkabilir mi bilmiyoruz. Fakat Miller, Gearbox'ın Unreal 5 ile birlikte muhteşem bir Duke Nukem oyunu yapabileceğinden emin. Tabii böyle aşırı bir karakterin günümüzde nasıl tepki alacağı ise merak başka zamanın konusu olacak...

Parolamı Unuttum