Artık Facebook Gaming Üzerinden Kendi Online Turnuvanızı Yaratabileceksiniz

Yayınlar daha eğlenceli hale geliyor.

Turnuva düzenlemek oldukça zor ve zahmetli bir iş. Hele ki turnuvanın ölçeği arttıkça işler daha da karmaşık bir hal alıyor. Masrafların ve organizasyonların karmaşıklığının arttığı bu günlerde imdadımıza Facebook Gaming'in yeni sistemi yetişecek.

Facebook Gaming'in yeni sistemi sayesinde organizatörler çok daha rahat etkinlikler ve turnuvalar düzenleyebilecek. Pek çok katılımcının bulunabileceği bu organizasyonlarda turnuvayı grup, tekli eleme veya pek çok diğer şekilde kurma ve yönetme şansınız olacak.

Şimdilik erken erişimde olan sistemin pek çok işleve sahip olduğu da görülebiliyor. Facebook'un turnuva sayfasına giderek kurabileceğiniz turnuvanın her detayını değiştirme imkanı da sunulmuş. Yukarıda da bahsettiğim gibi etkinliği pek çok şekilde kurabiliyorsunuz. Aynı safa üzerinde katılabileceğiniz ya da izleyebileceğiniz turnuvalar da bulunuyor.

Gün geçtikçe yayıncı ve izleyici sayısını yükselten Facebook Gaming, turnuva seçeneği ile daha fazla kişinin dikkatini çekecek gibi görünüyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum