Assassin’s Creed’in Yaratıcısı, İleride 1666 Amsterdam’ı Çıkarmak Niyetinde

Peki, ne zaman?

Assassin's Creed'in yaratıcısı olarak bilinen Patrice Désilets, kurduğu yeni stüdyo Panache Digital Games'in ilk oyunu Ancestors: The Humankind Odyssey üzerinde çalışıyor. Fakat son röportajında ikinci projesinin 1666 Amsterdam olması için de kapıyı aralamış olabilir.

Désilets, THQ'da 1666 Amsterdam'ı geliştiren ekibin başında yer alıyordu. 2013 yılında stüdyo Ubisoft tarafından satın alındı ve böylece projenin kontrolü de Ubisoft'a geçmiş oldu. Bunun ardından Ubisoft'un elinde bulundurduğu hakları almak üzere dava açmıştı Désilets ve 2016 yılında da oyunun haklarını almış oldu.

O tarihten sonra oyun hakkında kayda değer bir bilgi paylaşılmadı. Ama Désilets, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda 1666 Amsterdam'ın "kesinlikle" çıkacağını söylemiş. Bu oyunun geliştirilmesinde, Ancestors'tan da istifade edebileceğinin altını çizmiş.

"Ancestors'ı tamamladıktan sonra, 'Evet, sırada ne var?' diyeceğiz ve eğer bu Amsterdam 1666 olursa muhtemelen en baştan başlayacağız işe" demiş Désilets.

Görüldüğü üzere 1666 Amsterdam hakkında heyecana kapılmak için oldukça erken. Ancestors'ı bir görelim hele, ondan sonra düşünürüz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum