Yeni Assassin’s Creed Sızdı: Londra’ya Gidiyoruz!

Assassin’s Creed: Victory geliyor…

Bir Kotaku klasiğinin daha kendini tekrar etmesi için ne güzel bir sabah. Sızan yeni bilgilere göre yeni Assassin’s Creed 2015 yılının sonbaharında geliyor, 19. yüzyıl Londra’sına gidiyoruz ve artık bir tırmanma kancamız var!

Kotaku’dan yapılan açıklamalara göre yeni yıl içerisinde sadece bir adet Assassin’s Creed oyununa odaklanılacak ve o oyun da bu olacak. Assassin’s Creed: Victory, alışılmışın dışında bir hamleyle Montreal stüdyosunun elinden değil, Ubisoft Quebec’in elinden çıkıyor. (Ubisoft Quebec daha önce AC3 için The Tyranny of King Washington ve AC4 için Freedom Cry DLC’lerini hazırlamıştı.)

Oyun, Unity ile aynı oyun motorunu kullanıyor ve buradan da anlayacağımız üzere oyunu eski nesil konsollarda oynayamacağız. Victory, yalnızca PC, PS4 ve XBOX One için geliyor. Güle güle eski nesil.

Jason Schreier’ın haberine göre oyunun 7 dakikalık henüz cilalanmamış oynanış videosu Kotaku ekibinin eline “bir şekilde” geçmiş durumda. Ekip, henüz pre-render işlemine tabi tutulmamış bu videonun bu haliyle bile bir E3 sunumuna yakışacak kadar kaliteli gözüktüğünü belirtiyor.

Ubisoft tarafından “talihsiz” olarak değerlendirilen sızma olayı, her ne kadar hoş karşılanmamış olsa da, resmi olarak kabul edildi. Ayrıca Ubi’nin ilk önceliklerinin hâlâ Assassin’s Creed Unity’i “düzeltmek” olduğunu belirttiğini de hatırlatalım.

acv1

acv2

acv3

Daha yeni oyunu soğumamışken bir diğer yeni oyunu sızan seriler, bana henüz bitmemiş içeceği sorgusuz sualsiz masadan toplayan garsonları hatırlatıyor. 2016’nın AC oyununu ben şimdiden açıklıyorum;

Assassin’s Creed: Niğde Gazozu!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum