Assassin's Creed 1 Remake Hakkındaki Söylentiler Çoğaldı

İpuçlarının hepsi oyuna işaret ediyor

Assassin's Creed, Altair ve Desmond hayatımıza giriş yapalı yaklaşık 15 yıl oluyor. Kulağa şaka gibi geliyor olsa da bu devasa aralıkta seri rotasını birden çok kez değiştirdi. Karayipler'de, Amerika kıtasında, Fransa'da ve İngiltere'de tapınakçılar ile savaşma fırsatı bulduk. Fakat Ubisoft'un son yayını, bizi bir kez daha Altair'in dönemine götürecek müjdeyi vermiş olabilir.

Ezio ile birlikte serinin en sevilen karakterlerinden olan Altair, AC1 Remake versiyonu ile bir kez daha geri dönebilir. 14 Haziran'da gerçekleşen uzun Assassin's Creed Celebration yayınını kare kare izleyen oyuncular, ilginç bir detay keşfetti. Tüm oyunların derlendiği montaj esnasında gösterilen AC1 görüntüleri, yüksek çözünürlüklü yapıları ile dikkat çekiyor.

10:10-10:30-15:30 saniyelerinde bahsi geçen görüntüleri görebilirsiniz

Twitter kullanıcısı "Ikaraik_original" yaptığı paylaşımda orijinal görselleri ve "remake" versiyon olduğu iddia edilen görüntüleri karşı karşıya getirdi. Görsellere bakıldığında ortada ciddi bir değişim yaşandığı gözlemlenebiliyor. Elbette Ubisoft'un oldukça eski fragmanı yenilemiş olması mümkün fakat özellikle şehir görselinde, eski oyunun "tozlu" görünümünün adeta ortadan kaldırıldığını görüyoruz.

İddiaları destekleyen bir diğer detay ise ünlü bir AC içerik üreticisi olan "Assassin JorRaptor'dan" geldi. Yeni AC güncellemeleri için bir video yayınlayan Youtuber, bu videoda AC1'in logosunun değiştirildiğini ifade etti. Yeni logo üzerinde artık "A Ubisoft Original" ibaresi bulunuyor Aşağıdaki videonun 1. dakikasında oyunun yeni logosunu görebilirsiniz.

Ubisoft, daha önce de Assassin's Creed serisinin sevilen oyunlarına remake kıyağı geçmişti. Ortaya atılan iddialar ve görüntülere bakarak ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyoruz...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum