Advertisement

Assassin's Creed 4: Black Flag'in Özel Versiyonları Tanıtıldı

Siz bu 4 özel versiyondan hangisini isterdiniz?

Gün geçmiyor ki Assassin's Creed 4: Black Flag hakkında yeni bilgiler gelmesin. Dün, bir oyun içi videosunun yayınlanmasının ardından şimdi de oyun için tam dört adet özel versiyon duyuruldu. Ve şunu söyleyebiliriz ki, içerikler oldukça dolgun gözüküyor. Siz hangisini isterdiniz bilemiyoruz ama bizim gönlümüzde Black Chest Edition yatıyor.

İlk özel versiyonumuz Special Edition. SE’de oyun diskinin yanında indirilebilir içerikler geliyor. Bunlar; içinde single player modu için Sacrifice Island isimli bir adet harita, çift kılıç, çift flintlock pistol’ı ve Kaptan Drake’in kostümü bulunan Sacrificed Secrets isimli bir içeriğin yanında, içerisinde, single player modunda kullanmak üzere çift altın kılıç ve çoklu oyuncu modu için Treasure Hunter kostümü bulunan Captain Kenway’s Legacy.

İkinci özel versiyonumuz Skull Edition, bize dijital içeriğin yanında fiziksel ekstralar da getirmeye başlıyor: Özel tasarlanmış bir metal kutu, 2 adet litograf, bir adet sanat kitapçığı ve oyun müzikleri diski yanında Special Edition’dan aşina olduğumuz Captain Kenway’s Legacy ve Sacrificed Secrets içeriğinin yanında Hidden Mystery isimli ekstra bir single player haritası da bulunuyor.

Üçüncü versiyonumuz olan Bucaneer Edition’da; Skull Edition’da var olanlara ek olarak bir adet 46 cm boyunda Captain Edward Kenway heykeli, özel tasarım bir kutu ve dijital olarak Black Island isimli bir ekstra görev bulunuyor.

Son ve en dolu olan Black Chest Edition’da ise Bucaneer Edition’dakilere ek olarak daha özel tasarım bir kutu, dünya haritası, 2 adet kanvas baskı, özel tasarım korsan bayrağı bulunuyor. Bucaneer Edition’da bulunan Edward Kenway heykeli ise yerini tam 55 cm boyunda olan Captain Edward Kenway Diorama’sına bırakıyor. Bunların yanında tüm ön-sipariş ekstraları da Black Chest Edition’da bulunuyor (Gamestop’a özel olarak verilen Black Ship dahil). Ancak şunu belirtmeden geçmeyelim, Black Chest Edition sadece Uplay üzerinden satışa sunulacak.

Henüz fiyatlar tam kesinleşmemiş olsa da, PS4 için Bucaneer Edition fiyatını 158$ olarak tespit etmeyi başardık internet üzerinde. Yeni nesil oyun ve bu kadar fazla içerik için fazla pahalı gözükmüyor açıkçası. “Elbette Türkiye’ye geldiğinde fiyatı nasıl olur o konuyu bilemiyoruz” diyip vergilendirme sistemimize bir selam göndererek kapanışı yapalım isterseniz.

Eğer forumdaki muhabbetlere katılmak isterseniz sizi şöyle alalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum