Assassin’s Creed II, Ücretsiz Olarak Sunuldu [Güncel]

Ubisoft'tan bir ücretsiz oyun daha

Güncelleme: Assassin's Creed II tahmin edildiği gibi Uplay üzerinden ücretsiz olarak sunuldu. Siz de Uplay hesabınıza giriş yaparak oyunu bedavaya kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu kapmak için son tarih 17 Nisan, o yüzden elinizi çabuk tutup ertelememenizde fayda var ki fırsat kaçmasın.

- o -

Evlere kapandığımız şu günlerde, dönem dönem ücretsiz olarak paylaşılan oyun haberleri geliyor. Oyuncular açısından güzel bir durum tabii. Bu oyunlar arasına katılacak yeni bir üye daha var; Assassin’s Creed II, yarın Uplay’de ücretsiz olacak.

Daniel Ahmad, Twitter hesabından paylaştığı bir mesaj ile mydealz.de sitesinde Assassin’s Creed II’nin 14 Nisan’da ücretsiz olacağına ilişkin bir bilgi gördüğünü aktarıyor.

Assassin's Creed II, bizleri Ezio Auditore da Firenze buluşturan oyun olmuştu. Kimilerince halen en çok sevilen AC kahramanı kendisidir -ki bu konuda hiç de haksız sayılmazlar.

Oyunun kaç gün süreyle ücretsiz olarak verileceği ile ilgili bir bilgi bulunmuyor sitede. Ama devam oyunları AC: Brotherhood ve Revelations için de indirimler söz konusu olacak. Ubisoft, geçtiğimiz günlerde Child of Light ve Rayman Legends’ı da ücretsiz olarak vermişti. Göreceğiz bakalım sırada hangi oyunlar var?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum