Assassin’s Creed Mirage, Ubisoft’un Yeni Nesilde En İyi Çıkış Yapan Oyunu Oldu

Ubisoft’u memnun eden bir tablo söz konusu

Assassin’s Creed serisi uzun süredir bizlerle. Böyle olunca, zaman içinde tekrara düşmek gibi sıkıntılarla da yüzleşti, zaman zaman başarısız bulunduğu da oldu, yeri geldi başka bir yola saptığı, kendisine yeni bir yön belirlediği de görüldü.

Özellikle son üçlemeyle daha farklı bir Assassin’s Creed deneyimi sunulduğunu söylemek mümkün. Bu oyunlar da gayet güzel oldu, onların da hakkını teslim etmek gerek. Bununla birlikte serinin köklerine dönüşü olarak değerlendirilen Assassin’s Creed Mirage’ın nasıl bir deneyim sunacağı da merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz hafta çıkan oyun, incelemelerde öncülleri kadar yüksek bir ortalama tutturamamış olsa da oyunculardan beklenen ilgiyi görmüş durumda.

Assassin’s Creed Twitter hesabından yapılan paylaşımda; “Basim'in 9. Yüzyıl Bağdat'ındaki yolculuğunda bizlere katıldığınız için hepinize teşekkür ederiz. Oyuncu topluluğumuzdan aldığımız olumlu tepkilerden ve AC serisinin köklerine saygı duruşumuz olarak değerlendirilebilecek bu oyunun oyuncular tarafından da benimsenmiş olmasından dolayı heyecanlıyız” deniliyor.

Paylaşımda bazı bilgilere de yer verilmiş. AC Mirage’ın oyuncu sayılarının AC Origins ve AC Odyssey ile benzer çizgide seyrettiği belirtilirken, aynı zamanda AC Mirage’ın yeni nesil konsollarda Ubisoft’un en iyi çıkış yapan oyunu olduğu da açıklanıyor. Eğlenceli istatistikler de es geçilmemiş. Oyun severler, ilk 6 günde 1,2 milyon kez sokak kedilerini sevmiş ve Bağdat’ın çatılarında toplam 479 yıla karşılık gelecek bir süre geçirmişler.

> Assassin's Creed Mirage – İnceleme

Assassin’s Creed Mirage, seriyi köklerine döndürürken oyun severlerin ilgisini de çekmeyi başarmış gibi görünüyor. Mirage’ın sergilediği performans, Assassin’s Creed serisinin bundan sonra izleyeceği yolu nasıl etkileyecek bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum