Assassin’s Creed Mirage'ın Kalıcı Ölüm Modu Bugün Geliyor

Kendine güvenen Basim'leri görelim

Assassin's Creed Mirage'ın daha önce ertelenen kalıcı ölüm modu bugün yayınlanacak olan yamayla oyuna gelecek.

Normalde bu modun Aralık ayında New Game Plus moduyla birlikte gelmesi planlanıyordu ama sonradan ertelenmişti. Full Synchronization Challenge ismindeki bu mod bugün yayınlanacak olan 1.0.7 yamasının parçası oldu.

Bu yamayla birlikte oyuncular sahip oldukları tüm kostümleri giyebilecek, ayrıca Bağdat sokaklarında yeni bir suikastçi ile de karşılaşabileceksiniz. Bu yeni suikastçi tahmin ettiğiniz gibi biri değil, zaten yama notlarında da kendisi "purrusing streets" ve "meownage" kelimeleriyle tanıtılmış :) Herhalde artık nasıl bir şeyle karşılaşacağınızı az da olsa anlamışsınızdır.

Full Synchronization Challenge moduna geri dönecek olursak, bu modda Basim öldüğünde veya yasadışı işler yaptığında (sivilleri öldürmek gibi) animustan desenkronize olacak. Bu gerçekleştiğinde de ekrana oyun süresi, ölüm sebebi, öldürdüğü düşman sayısı ve suikastçi derecesi gibi bilgiler çıkacak. Burada öldüğünüzde ikinci bir şansınız yok çünkü kayıt dosyanız siliniyor. Ayrıca bu modda çapraz ilerleme ve bulut kaydı özellikleri de devre dışı kalıyor.

Kendine güvenen Basim'ler muhtemelen bu oyun modunu çok sevecekler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum