Assassin's Creed Mirage’ın Yeni Fragmanında Basim'i Yakından Tanıyoruz

“Usta Suikastçı”

Birçoğumuzun en az bir oyununu oynadığımız, bazılarımızın ise tamamını bitirdiğimiz bir seri Assassin's Creed. Kimi oyunları çok sevildi, kimileri o kadar da beğenilmedi, zaman zaman tekrara düşmekle eleştirildi. Öyle olunca yenilenip yoluna devam etti. Şimdi de “köklere dönüş” zamanının geldiği söyleniyor.

Assassin's Creed Mirage gerçekten de seriyi köklerine döndürecek mi, bunu 3 ay kadar sonra öğreneceğiz. O zamana kadar da oyun hakkında paylaşılan bilgiler ve fragmanlarla idare ediyoruz.

Ubisoft oyundaki ana karakterimiz Basim’in ele alındığı yeni bir fragman paylaştı:

Fagmanda Basim’in kişiliğinden, özelliklerinden, nasıl bir usta suikastçıya dönüştüğünden bahsediliyor. Daha en başından ilk Assassin's Creed oyununu hatırlatan bir atmosfer yaratmak istediklerini söyleyen yapımcılar, bunun için de Basim ile Bağdat’ın altın çağına bir yolculuk yapmaya karar vermişler.

Hikâye, AC Valhalla’dan 12 yıl öncesinde, MS 861 yılında geçiyor. Bağdat sokaklarında en yakın arkadaşı Nehal ile hırsızlık yapıp hayatta kalmaya çalışan Basim, bir yandan da garip rüyalar, kabuslar görüyor ve bunları anlamlandırmaya çalışıyor. Bu yolculuk onu Alamut Kalesi’ne götürürken sonrasında Bağdat sokaklarında Tarikat ile kapışacağı maceranın da kapıları böylece aralanmış oluyor.

Assassin's Creed Mirage, 12 Ekim’de çıkıyor. Öze dönüşün nasıl olacağını görmek için sabırsızlıkla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum