Assassin's Creed Netflix Dizisinin Yürütücüsü Görevini Bırakmış

Sebep kreatif düşünce farklılıklarıymış

2022'nin Eylül ayında düzenlenen Ubisoft Forward'da çok sayıda yeni Assassin's Creed oyununa ek olarak bir de Assassin's Creed dizisiyle de ilgili yeni haberler almıştık. İlk olarak 2020 yılında duyurulan dizinin başında Jeb Stuart bulunuyordu. Die Hard ve The Fugitive gibi ikonik filmlerin yazarlığını yapan Stuart aynı zamanda Vikings: Valhalla'nın da yazar kadrosundaydı.

Dizinin duyurulmasının üzerinden bu kadar süre geçmesine rağmen elde somut bir şeyler olmamasını sebebi ise dizinin yazarı ve yürütücüsü Jeb Stuart'ın görevi bırakmış olmasıyla alakalı olabilir. Stuart Collider'la yaptığı röportajda artık Assassin's Creed dizisiyle bir ilgisinin kalmadığını söylemiş.

Stuart her ne kadar ayrılma sebebi hakkında kesin konuşmasa da Collider'ın kreatif düşünce farklılıkları mı sorusuna olumlu yanıt vermiş.

"Sanırım bunun sebeplerinden biri yöneticilerin LA'den Londra'ya geçmesiydi, maalesef Londra grubu benim vizyonumu değil de kendi vizyonlarını ortaya koymak istediler. Bunda bir sorun görmüyorum. Dizi yayınlandığı zaman güzel bir şey olacağına eminim. Bu harika bir seri. Her iki taraf için de yolları ayırmak için uygun bir zamandı, hepsi bu" demiş Stuart.

Dizinin başında şu an kimin olduğu veya yazarlığı kimlerin üstlendiği belli değil, belki Ubisoft'tan önümüzdeki dönemde buna dair bir açıklama gelir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum