Assassin’s Creed Odyssey İçin İlk Yıldönümüne Özel Yeni İçerikler Geliyor

Kaldığımız yerden devam edelim o zaman:)

Assassin’s Creed Odyssey geçtiğimiz yıl bu tarihlerde çıkmış ve kendinden ziyadesiyle bahsettirmeyi başarmıştı. Belki başlarda AC evreniyle bağlantı noktasında eleştirilmiş olabilir, ama oyun severleri onlarca, hatta yüzlerce saat boyunca ekran başında tutabilen bir oyun olmayı başardığı da ortada. Ek paketleriyle ve sunulan diğer içerikleriyle oyun deneyimini bir yıllık bu süre boyunca canlı tutmayı da başardılar.

Ubisoft, oyunun birinci yılına özel olarak yeni bir yama, epik savaşlar ve yeni özellikler içeren güncellemeler sunacağını duyurdu. Bu ay gelecek v1.51 yaması, oyunun son yaması olacak ve bazı buglar çözülecek bu yamayla.

An itibariyle oyuna epik mücadeleler de eklenmiş durumda, 4 Kasım’a kadar Occylos the Successor, Delos, Aretos the Aid, Black Wind ve Nester the Great gibi karakterlerle kapışabileceğiz. Epik gemilerle veya kelle avcılarıyla kapışmalardan 15 Orichalcum kazanılabilecek.

Paylaşılan bilgiye göre, şu ana kadar oyuncular 48 milyonu aşkın fotoğraf çekmiş, 20 milyardan fazla düşman öldürmüş ve 645 milyon saatin üzerinde zaman geçirmişler Odyssey’de. Sadece bu rakamlara bakarak bile oyunun ne kadar başarılı bir performans sergilediği, ne kadar beğenildiği ile ilgili bir çıkarımda bulunmak mümkün. Son güncellemelerle bu istatistiklerde ne kadarlık bir artış olur sizce?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum