Assassin’s Creed Odyssey’in 2. Genişleme Paketi The Fate Of Atlantis’ten İlk Fragman Geldi

Genişlemelere doyamadık :)

Assassin's Creed Odyssey'in çıkışının üzerinden 6 ay kadar bir süre geçti. Önce ana hikayeye saatlerimizi gömdük. Sonra bir yandan Lost Tales of Greece görevleriyle oyalanırken, bir yandan da ilk genişleme paketi Legacy of the First Blade'in 3 bölümlük hikayesini takip ettik. Böylece 100 saatin üzerinde bir zamanı Odyssey'e harcamış olduk elbirliğiyle:)

Şimdi de sıra The Fate of Atlantis'e geldi sevgili Oyungezerler. Odyssey'in ikinci genişleme paketi olan The Fate of Atlantis'in ilk fragmanı paylaşıldı:

Bu genişleme paketinde Yunan Mitolojisinden 3 yeni bölgeyi ziyaret ediyoruz: Elysium, the Underworld ve tabii ki pakete ismini veren Atlantis! Persephone, Hades, Poseidon başta olmak üzere çeşitli tanrılar, tanrıçalar ve efsanevi karakterler ile karşılaşacağız bu ek pakette. İlk Uygarlık'ın gizemli gücünü keşfedecek ve Assassin's Creed hikayesinin derinliklerine doğru yol alacağız söylendiğine göre.

The Fate of Atlantis genişleme paketi de 3 bölüm halinde yayınlanacak. İlk bölüm Fields of Elysium, 23 Nisan'da geliyor. Merakla bekliyoruz. Yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum