Assassin's Creed Ragnarok, Amazon'da Göründü

Yine zamanlama hatası mı acaba?

Ubisoft'un 2020 yılı için yeni bir Assassin's Creed oyunu planladığını biliyoruz. Hatta bildiğiniz gibi bugüne kadar bu konuyla ilgili çeşitli söylentiler, tahminler, sızıntı iddiaları oldu ve yeni oyunun İskandinav mitolojisini konu alacağı ve isminin de Assassin's Creed Ragnarok olduğu söylendi.

Bu iddiaların doğruluğunu öğrenmek için elbette Ubisoft'un resmi açıklamasını beklememiz gerekecek ama dün ilginç biçimde bu oyun Alman Amazon ve İtalyan GameStop sitelerinde aynı anda ortaya çıktı. Haberin yayılmasının ardından her iki sitede de listelemeleri kaldırdı ama her zaman olduğu gibi çoktan ekran görüntüleri alınıp paylaşılmıştı bile.

Dahası, bu listelemede oyunun farklı versiyonlarına dair de ufak bir bilgi vardı, çünkü oyunun Mjölnir Edition ve Valhalla Edition isminde iki farklı versiyonu listelenmişti.

Elbette bu tür sahte listemeleri hazırlamak zor iş değil, ancak yine de iki sitede birden benzer bir listeleme olması bunun doğru olma ihtimalini bir nebze de olsa arttırıyor.

Bakalım Ubisoft bu gizemi ne zaman ortadan kaldıracak, oyunun kesinleşen ismini ve versiyonlarını bizlere ne zaman duyuracak?

YORUMLAR
Srinelli
9 Ocak 2020 15:17

Ekmegini yemedikleri bir donem kaldi mi acaba?

artusonyenno
Srinelli
11 Ocak 2020 01:58

samuraylar ?

 

 


Parolamı Unuttum