Assassin's Creed Valhalla'da Eivor'u Canlandıran Aktörlerle Tanışın

İster erkek, ister kadın

Assassin's Creed Valhalla'daki ana karakterimiz Eivor istersek erkek, istersek kadın olabilecek. Odyssey'de de benzer bir durum vardı bildiğiniz gibi ve oyunu isterseniz Kassandra, isterseniz Alexios olarak oynayabiliyordunuz. Ubisoft bu sefer iki farklı karakter yerine tek karaktere odaklanmış (aynı Mass Effect'teki Shepard gibi).

Oyunda Eivor karakterini canlandıracak aktörlerden birinin Danimarkalı ünlü isim Magnus Bruun olduğu daha önce sızdırılmıştı. Bruun, Netflix'teki The Last Kingdom dizisinde de Cnut rolünü canlandırıyor ve tip olarak da tam bir Viking :) Zaten Instagram profilinde de "Danimarkalı aktör, viking, baba, şakacı, viski sever ve gururlu bir kızıl" sözleri yer alıyor.

r5kFeA.jpg

Kadın Eivor'u kimin canlandırdığı ise pek bilinmiyordu ve artık bunu da öğrenmiş olduk. Oyunda Eivor'un kadın versiyonunu yine Danimarkalı bir aktris olan Cecilie Stenspil canlandırıyormuş. 1979 doğumlu olan Stenspil tiyatro kökenli bir isim ve çok sayıda dizide rol almış.

r5ktcH.jpg

Hikaye yönetmeni Darby McDevitt'in söylediğine göre Assassin's Creed Valhalla'da Odyssey'de yaptığınız Kassandra ve Alexios seçimlerinin her ikisi de kanon kabul edilecekmiş (Ubisoft önceden daha geniş bir kurgu göz önüne alındığında Kassandra'nın kanon karakter olduğunu açıklamıştı) ve bunu anlamlı bir şekilde sunacak bir numara yaptıklarını söylüyor. Ne yaptıklarını ancak oyun çıkınca göreceğiz tabii ki.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum