Assassin's Creed Valhalla'nın Kaplayacağı Alan Belli Oldu

Acaba sonradan mı şişecek?

Xbox Store'da yapılan yeni listelemeye göre Assassin's Creed Valhalla'nın kurulum büyüklüğü yalnızca 50 GB olacak. Artık AAA oyunların kapıyı 100 GB'dan açtığı bir dönemde böylesine kabul edilebilir bir sayı görmek gerçekten de şaşırtıcı oldu.

GamerHeadquarters tarafından fark edilen detay, oyunun Xbox One X'teki kurulum büyüklüğünün yaklaşık olarak 50.01 GB olduğunu gösteriyor, bu da mesela Red Dead Redemption 2'nin yarısı kadar bir büyüklüğe karşılık geliyor.

Ancak bu sayı muhtemelen oyunun tüm versiyonları için geçerli olmayacaktır. Assassin's Creed: Valhalla'nın geliştirilmiş dokular, çözünürlükler, ışın izleme teknolojisi gibi ekstralarla Xbox Series X Optimize bir oyun olacağını düşünürsek, oyunun yeni nesil konsollarda kaplayacağı yer bundan daha büyük olabilir. PC tarafında ise oyunun sistem gereksinimleri hala daha bildirilmedi, ancak Assassin's Creed Odyssey'in önerilen depolama gereksinimi 46 GB'tı, Valhalla'nın da yine 50 GB civarı olması olası.

Yani kısacası hard diskinizde yaklaşık 50 GB'lık bir alanı şimdiden hazır etmenizde fayda var, ama oyunun Call of Duty gibi devasa büyüklükte yer kaplamayacağı da garanti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum