Astral Chain’in Çıkış Videosu Yayınlandı

3 gün sonra bizlerle…

Astral Chain, Nintendo Switch’e özel olarak çıkacak oyunlardan birisi. Tanıtımlarıyla ilgi çekmeyi başarmıştı. Merakla bekleyen takipçileri mevcut. İlk inceleme puanları da yüksek seyrediyor. Yani çıkışının ardından kendisinden bahsettirmesi kuvvetle muhtemel.

Oyunun çıkışına birkaç gün kalmışken çıkış videosu paylaşıldı ve geri sayım başlamış oldu:


Oyunda bol bol aksiyona dalacağımızı da görüyoruz, bir miktar dedektiflik yapacağımızı da. Hoş bir görsel tarzı olduğunu söylemek mümkün.

Oyunun sanat tasarımı da geliştirilme sürecinde önemli değişiklikler geçirmiş. Başlangıçta yakalanan düşmanların (oyunda chimera olarak adlandırılıyorlar) bizim saflarımıza katılması planlanmışken, oyunun sanat yönetmeni Hajime Kimura bir polis gücü için daha uygun müttefikler bulunması gerektiğine karar vermiş ve ortaya The Legion (savaşlarda kontrol edeceğimiz silahlar) çıkmış.

Oyunun geliştirici ve danışman kadrosunda NieR: Automata’dan Takahisa Taura ve Bayonetta’dan Hideki Kamiya gibi önemli isimler yer alıyor. Bu da beklentiyi bir miktar yükseltiyor haliyle:)

Astral Chain, 30 Ağustos’ta Switch için çıkıyor. Bakalım incelemelerdeki olumlu tablo oyuncu değerlendirmelerine de yansıyacak mı. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum