Atlus, Persona 3 Remake'i Kazara Erkenden Duyurdu!

Geç bile kalınmıştı

Atlus, Persona 3 remakei (ismi Persona 3 Reload) ve Persona 5 Tactica isminde bir diğer oyunu kazara erkenden duyurdu. Oyunların fragmanları Instagram'dan paylaşıldı ve haberin yayılması üzerine çabucak kaldırıldı.

Daha önce de defalarca söylemişimdir, Persona 3 benim en sevdiğim Persona oyunlarının başında geliyor. Dolayısıyla ilk söylentilerden beri Remake versiyonunu merakla bekliyordum, sızan fragman da beklentilerimi resmen karşıladı diyebilirim. Aynı FES versiyonunda olduğu gibi serbest dolaşma da var, arayüz elden geçirilmiş, grafikler oldukça kaliteli olmuş. Geçen aylarda Persona 3 Portable PC portunda eleştirmiş olduğum noktaların tümü yok olmuş diyebilirim. Heyecan verici.

Hem Persona 3 Reload, hem de Persona 5 Tactica fragmanlarının sonunda oyunların PC, Xbox One ve Xbox Series'e gelecekleri, ayrıca ilk günden Game Pass'te olacakları müjdesi de var. Platformlar arasında PlayStation yazmadıklarına göre bu fragmanlar Xbox Games Showcase'te yayınlanacak demektir. Bildiğiniz gibi Sony'nin State of Play'inde de Xbox'a da çıkacak oyunlar vardı ama fragmanlarında sadece PlayStation ismi geçiyordu. Aynı mantık.

Her iki sızan fragmanı da aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum