Atlus’un Steam Sayfası Açıldı, Bu Hafta Sonu Güzel Haberler Alabiliriz

Persona 5, PC için yola çıktı mı yoksa?

Atlus, Persona serisi ile pek çok oyun severin gönlünü kazanmış bir firma. Yıllardır serinin PC’ye gelişi beklenir, ama bu beklenti bir türlü gerçeğe dönüşmez. Fakat bu sefer bir adım daha yaklaşmış olabiliriz. Bunu düşündüren ise, Atlus’un Twitter sayfasından yaptığı paylaşım.

Atlus’un paylaşımında bir yandan Steam’de açtıkları geliştirici sayfasının bağlantısına yer verilirken, diğer yandan 13 Haziran’da PC Gaming Show’da ilgi çekecek haberler verecekleri de belirtiliyor.

Halihazırda Atlus’un Steam sayfasında sadece Catherine’in yer aldığını görüyoruz. Bu sayfayı tek bir oyun için açtıklarını düşünmek çok da makul değil. Buraya yeni oyunların ekleneceğini tahmin etmek güç olmasa gerek, özellikle de PC Gaming Show’a katılacakları göz önünde bulundurulduğunda. Haliyle akıllara ilk gelen oyun Persona 5 oluyor. Hazır Royal versiyonu ile yenilenmişken, PC versiyonunun gelişi de güzel olur. Bunun yanında Persona 4 veya önümüzdeki dönemde çıkacak olan Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers’ın PC versiyonlarının duyurulması da ihtimaller arasında sayılıyor.

Nasıl bir duyuru gelirse gelsin, Persona serisinin PC'ye gelişi bana kalırsa çok güzel bir haber olur. Hangi tahmin (veya tahminler) tutar, bunun cevabını 13 Haziran’da alacağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum