Atomic Heart, Yeni Tanıtım Videosuyla Yine Dikkat Çekiyor

Bir de çıkış tarihini öğrenebilsek...

İlk duyurulduğu günden beri gündemimize girmeyi başaran, bununla birlikte çıkış tarihini halen öğrenemediğimiz oyunlardan Atomic Heart. Bir yandan BioShock oyunlarını andıran bir görüntü veriyor, öte yandan o Sovyet havası da ziyadesiyle sinmiş üzerine. İlginç ilginç robotlar, değişik mekanlar görüp duruyoruz tanıtımlarda. Gerilimli bir atmosferi olacak gibi, bir yandan da distopik bir dünya kurgusuna sahip olduğunu düşündürüyor. Yani tam da ilgimizi çekecek türden bir oyun olabilir.

Geçtiğimiz aylarda bir oynanış videosu paylaşılmıştı. Şimdi de yeni bir tanıtım videosu ile karşımızda:

Videoda yine ilginç sahnelere şahitlik ediyoruz. Dev bir mekanik solucandan içine dalıp yüzdüğümüz, havada süzülen su kanallarına, ilginç robot tasarımlarından Sovyet mimarisinin güzide örneklerine hızlı bir bakış atıyoruz bu kısa ama ilgi çekici tanıtım videosunda.

Atomic Heart’ın normal şartlarda bu yıl içerisinde çıkması bekleniyordu, ancak henüz bununla ilgili bir duyuru yapılmış değil. Araada bir böyle videolarla nabız yokluyorlar herhalde :) Açıkçası benim ilgimi çekiyor, merakla beklemekteyim sevgili Oyungezerler, peki ya siz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum