Atomic Heart’ın Çıkış Takvimi “Kış 2022” Olarak Güncellendi

Dağıtımcılığını da Focus Entertainment üstleniyor

Atomic Heart, uzunca bir süredir merakla beklediğimiz bir oyun. Çıkış tarihi önce 2019’du, sonra 2021 oldu, sonra 2022’ye kaldı. Bu yılın son aylarına girerken halen net bir çıkış tarihi olmaması yeni bir erteleme olabileceğini akıllara getirdi.

Bir anlamda öyle olduğunu da söyleyebiliriz, açıklanan yeni çıkış takvimi “Kış 2022”; yani 21 Aralık 2022 – 20 Mart 2023 aralığına tekabül ediyor. Bu da yılın son 10 gününde çıkmazsa, artık Atomic Heart’ın da bir 2023 oyunu olduğu anlamına geliyor.

Çıkış takvimiyle birlikte yeni bir bilgi daha paylaşıldı; oyunun dağıtımcılığını Focus Entertainment üstleniyor. Bu da bir süredir duyduğum bir başka endişeyi bertaraf etmiş oldu. Rusya-Ukrayna Savaşı sonrasında oyun dünyasında Rusya’ya yönelik yaptırımlar malumunuz. Benzer bir sıkıntının Atomic Heart için de yaşanabileceğinden endişe ediyordum şahsen. Neyse ki, böyle bir tabloyla karşı karşıya kalmadık, gerçekten yazık olurdu.

Şimdi kafaya takabileceğim tek şey 5 yıldır bitmek bilmeyen bekleyişimizin birkaç ay daha uzamış olması -ki buna da alıştık artık. Geç olsun, güç olmasın; beklediğimiz gibi bir oyun çıksın da varsın biz 3-5 ay fazladan beklemiş olalım, öyle değil mi sevgili Oyungezerler?

 

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
8 Eylül 2022 16:00

uzun süredir bekliyordum :) tam kışın oynanacak bir oyun ps4'e çıkacak olması ayrı sevindirdi 

Parolamı Unuttum