Attack on Titan 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Geldi - Bu Sefer Bir Başka Geliyor!

Attack on Titan 2'yi Nintendo Switch'te de oynayabileceğiz.

 Son yılların en popüler manga/anime serisi Attack on Titan'ın Omega Force tarafından geliştirilen ilk oyunu başarılıydı. Serinin bir hayranı olarak ilk oyunu zaten beğenmiştim, fakat ikinci oyundan paylaşılan bu yeni ekran görüntüleriyle heyecanım katlandı. 

Dağıtımcı Koei Tecmo ve geliştirici Omega Force, ilk oyundaki rol yapma elementlerinin eksiklerinin farkında olduklarını da belirtmiş ve bu oyunda çok daha detaylı iletişim seçeneklerimizin olacağını müjdelediler. Artık yoldaşlarımızla ilişkilerimizi güçlendirebileceğiz ve onların hikayelerini daha detaylı bir şekilde dinleme şansımız olacak. Tabii bu güçlü ilişki seçenekleri düşmanlık olarak da geri dönebilir. Koei Tecmo bu konuda bir açıklama yapmamış, ancak insanların da birbirine düşman kesildiği bir atmosfer var neticede. Neden olmasın? O yokluk ve çaresizlikte bunun olması da doğal tabii.

> Bu Hafta Çıkacak Oyunlar 

Bir güzel haber de oyunun Nintendo Switch için çıkış yapacak olması. Attack on Titan 2'yi PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Swith'te oynayabileceğiz. Attack on Titan 2'de hikayenin manga/animede gerçekleşen olayları takip etmesi bekleniyor. 

aot-1 aot-2

aot-3 aot-4

aot-5 aot-6

aot-7 aot-8

YORUMLAR
Parolamı Unuttum