Advertisement

Avatar: Frontiers of Pandora'dan Yeni Detaylar Sızdı

Görevler, oyun dünyası ve savaşlar

Çıkışına daha oldukça uzun bir süre bulunan Avatar: Frontiers of Pandora'ya dair sızıntılar bir Reddit kullanıcısından geldi. Daha önce de çeşitli oyunlar hakkında isabetli bilgiler veren Eht_Hctins, mesajında oyun içindeki savaş sistemi, görevlerin işleyişi ve oyun dünyası hakkında paylaşımlarda bulundu.

Oyunda Pandora'daki yaratıkları evcilleştirebilecek ve onları hem karada, hem de savaşlar sırasında bize yardımcı olmaları için kullanabilecekmişiz. Oyun dünyasından ve öldürdüklerimizden toplayacağımız malzemelerle zanaat mekaniklerinin de olacağı söyleniyor.

Görev mekaniği de diğer açık dünya Ubisoft oyunlarından farklı olacakmış. Geleneksel görev işaretlerinin yerine oyun bizi küçük bir bölgeye götürecekmiş ve biz de bu bölgeyi araştırarak ihtiyacımız olan şeyleri bulacakmışız. Yani şunu yap, bunu yap şeklinde değil de "ne gerektiğini çözün" tarzında bir yaklaşım olacağı söyleniyor.

Oyun dünyası yaptığımız bazı büyük eylemlere bağlı olarak değişim gösterecek. Ayrıca dinamik hava sistemine de tüm karakterler tepki verecekmiş, örneğin fırtınalı havalarda bazı yaratıkların uçmaması gibi durumlarla karşılaşacağız.

Ubisoft ve Massive Entertainment tarafından geliştirilmekte olan Avatar: Frontiers of Pandora, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum