Avatar'ın Yönetmeni James Cameron'dan Süper Kahraman Filmleri Eleştirisi

Marvel ve DC sevenleri kızdıracak sözler

Önümüzdeki haftalarda Avengers Infinity War ve Deadpool 2'yi izlemeye hazırlanırken James Cameron'dan şaşırtıcı bir eleştiri geldi. Tecrübeli yönetmen süper kahraman filmlerinden bıktığını dile getirdi.

Aslına bakarsanız şimdiye kadar pek çok tecrübeli yönetmen çıkıp süper kahraman filmlerinden şikayet etti. Kimileri bu uyarlamalar yüzünden istedikleri projeleri çekmenin imkansız olduğunu dile getirdi. James Cameron'ın derdi ise başka. O anlatılacak başka hikayeler de olduğunu düşünüyor ve bunu şu sözlerle dile getiriyor:

"Çok yakında Avengers filmlerinde doyuma ulaşacağımızı umuyorum. Aslında süper kahraman filmlerini sevmiyor değilim. Sadece ailesi olmayan devasa adamların ölüme karşı koyup şehirleri yıkmasından başka anlatacak hikayeler de var."

Cameron başlangıçta konuya Avengers ile girse de, daha sonra tüm çizgi roman uyarlamalarından şikayet etmeyi tercih ediyor. Elbette onun da söylediği gibi anlatacak pek çok hikaye var. Fakat izleyiciler hala süper kahramanlara büyük ilgi gösterirken, uyarlanacak başarılı pek çok çizgi roman ve karakter varken bu furyanın yakın gelecekte son bulmasını beklemiyoruz. Öte yandan James Cameron'ın dört yeni Avatar filmi planlarken bu sözleri sarf etmesi de oldukça enteresan. Karşıt görüş olarak "Avatar dünyasından başka anlatacak hikayeler de var" demek fazlasıyla mümkün. Siz ne diyorsunuz James Cameron'ın bu sözleri hakkında? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum