Avatar: The Last Airbender, Sadece Mobil Platformlara Özel Bir RYO İle Geliyor

Son telefon bükücü

Avatar: The Last Airbender, resmen bir RYO oyununa kavuşuyor. Serinin tutkunlarının uzun süredir istediği ve beklediği bu yapım maalesef sadece mobil platformlara özel olacak. Square Enix London Mobile ve Navigator Games tarafından geliştirilecek oyunun adı ise Avatar: Generations olarak açıklandı.

Nickelodeon'ın en beğenilen serilerinden biri olan Avatar: The Last Airbender'ın oyunu, tamamen ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Oyuna ilk olarak Kanada, Danimarka, Güney Afrika ve İsveç gibi bölgeler erişebilecek. İlerleyen aylarda bu bölgelerin sayısının artması ve oyunun tüm dünyaya açılması bekleniyor.

Bir diğer ilginç detay ise oyunun ilk olarak Android sistemler üzerinde çıkış yapacak olması. Yapılan açıklamaya bakılırsa Avatar: Generations, bazı iOS cihazlarda -en azından ilk günlerde- çalışmayacak.

Oyunun oynanış görüntülerinde, sıra tabanlı bir dövüş sistemi kullanıldığını görebiliyoruz.. Yayınlanan basın açıklamasında ise oyunun ilk parçasının Aang, Katara, Sokka, Toph, Suki, Zuko ile Appa ve Momo gibi karakterlere ev sahipliği yapacağı belirtilmiş. Bu noktada amacımız her zaman olduğu gibi Aang'in kaderini gerçekleştirmek olacak.

Oyunun çıkış tarihi ise henüz netleşmiş değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum