Avenged Sevenfold'un Solisti, Black Ops 4'e Geliyor

Blackout modunda da ünlü isimleri görmeye başlayacağız

Black Ops 4'ün battle royale modu Blackout önümüzdeki içerik güncellemesiyle birlikte oyunculara yeni oynanabilir karakterler sunacak. Bunlardan biri de dünyaca ünlü heavy metal grubu Avenged Sevenfold'un solisti M. Shadows.

Avenged Sevenfold grubunun Call of Duty: Black Ops'un geliştiricisi Treyarch ile arkadaşlığı çok eskiye dayanıyor ve bu dostluğun meyvelerini Black Ops 4'te görecekmişiz gibi duruyor. Daha önce de grubun çeşitli şarkılarını Black Ops serisinde görmüştük, hatta bu seri için bazı orijinal şarkılar bile bestelenmişti.

Call of Duty: Black Ops'taki Not Ready to Die ve Nightmare, Black Ops III'teki Jade Helm, Black Ops 4'teki Mad Hatter bu şarkılardan yalnızca birkaçı.


Black Ops serisinde ünlü simaları görmeye alışığız aslında, daha önce de Jeff Goldblum, Heather Graham, Ron Perlman (War... War never changes) gibi isimler Black Ops Zombies modunda görünmüştü. Ancak Blackout'te ilk kez yeni güncellemeyle birlikte ünlü isimler görmeye başlayacağız.

İçerik güncellemesinde oyuna M. Shadows'un yanı sıra Danny Trejo da katılacak.

> Call of Duty: Black Ops 4'ün Yeni Operasyonunun Fragmanı Yayınlandı

> Sledgehammer'ın Kurucusundan Infinity Ward'a Call of Duty Eleştirisi

Güncellenen Blackout modunda Avenged Sevenfold'dan yeni müzikler de olacağı gelen bilgiler arasında.

Aşağıda grubun Black Ops 2 için hazırladığı ve üstüne bir de klip çektiği Carry On şarkısını dinleyebilirsiniz. Hatta hazır eliniz değmişken bir de grubun son albümünden Stage klibini izlemenizi öneririm, uzun süre etkisinden çıkamayacağınıza garanti veriyorum :)

YORUMLAR
grkmcyr1999
11 Temmuz 2019 01:11

2.49 Mason tepkisi çok iyi ya. Hikayeden sonra bu kısmı izlemekte değişik olmuştu.

Akcan
10 Temmuz 2019 12:15

Oyunu iyice ciddiyetten uzaklaştırıp , modern warfare ile ciddiyete davet ediyor activision :D

Parolamı Unuttum