Avengers: Endgame, Aralık'ta Disney+'da

Disney+ beklemek için bir sebep daha

Disney, Avengers: Endgame'in çevrimiçi yayın platformu olan Disney+'da 11 Aralık tarihinden itibaren yayınlanacağını duyurdu. Aslında bazıları filmin Disney+'nın açılış filmlerinden biri olabileceğini düşünüyordu ancak Endgame, Disney+ yayın hayatına başladıktan yaklaşık 1 ay sonra yayınlanacak.

İçeriklerin tamamı çevrimdışı izlenme özelliğine sahip olacak ve 4K çözünürlükte sunulacak olan Disney+'nın Kuzey Amerika'da yayınlarına başlama tarihi 12 Kasım 2019, bu tarihten sonra da kademli biçimde tüm dünyada yayınlara başlanacak.

Sistemin Amerika pazarı için açıkladığı fiyatlar Netflix'ten daha ucuz (Disney+ aylık 7 dolar, Netflix ise 9 dolar). Eğer bu fiyatlandırma ülkemize de aynı şekilde yansıtılırsa aylık 12 lira gibi bir ücreti olması gerekir ki, platforma dahil olacak içerikleri düşündüğümüzde böylesi bir fiyat oldukça cazip olur. Bu durumda da biz de televizyonumuzun karşısına geçip Disney+ üzerinden Avengers: Endgame izleme keyfi yapabiliriz :)

Disney+'nın çıkış günü filmleri arasında dört Marvel filmi de bulunuyor: bunlar Captain Marvel, Iron Man, Iron Man 3 ve Thor: Dark World.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum