Avengers: Endgame'in Yeni Promo Posterleri Göz Alıyor

Poster falı bakılır. 

Avengers: Endgame'in ilk fragmanı çıktığı günden beri hayranların filmle ilgili merakları giderek büyüyor. Hatta fragmanda HawkeyeRonin olarak görmek bile başlı başına bir heyecanlanma sebebi. Son olarak ortaya çıkan posterler oldukça başarılı olmuş. Captain Marvel, Thanos ve Hawkeye'ın yeni hali Ronin'e de yakından bakabilme şansına erişiyoruz.

Iron Man

avposteriron

Iron Man'in bu posteriyle birlikte Tony'nin fragmanda mahsur kaldığı uzaydan bir şekilde geri dönüp, intikam planlarını hayata geçireceğini hissedebiliyoruz. Iron Man muhakkak filmin sonunda kilit rol oynayan karakterlerden birisi olacaktır.

Captain America

avpostercap

Posterde ilk göze çarpan şey kostümün Cap'ın klasik 2. Dünya Savaşı kostümüyle olan benzerliği. Buradan bakılınca acaba Steve Rogers'ın ölümü teorisi gerçek mi olacak diye düşünmeden edemiyorum. Yoksa Steve tekrar geçmişe gidip, mutlu bir hayat yaşayıp eceliyle mi ölecek?

Thor

avposterthor

Thor'u kısa saçlı haliyle görmek zaman yolculuğunda Thor'un olup olmayacağına dair kafalardaki soru işaretlerini devam ettirdi. Acaba Infinity War'un ardından Thor girdiği bunalımdan nasıl çıkacak? Çünkü Avengers'ın yıldırım tanrısına ihtiyacı yine çok fazla.

Black Widow

avposterwidow

Bu posterden anlaşılabilecek tek spekülasyon Widow'un saç şekli. Filmde kısa ve uzun şekilde görebilmemiz ihtimaller arasında bu da zaman yolculuğu teorisine güç katıyor.

Hawkeye

avposterhawkeye

Jeremy Renner'in canlandırdığı Clint Barton karakteri geri dönüyor. Fakat bildiğimiz Hawkeye artık yok, onun yerine kendisini daha karanlık bir hale sokmuş Ronin'i göreceğiz. Barton'ın da gelmesiyle birlikte orijinal Avengers ekibi yeniden bir araya gelecek gibi duruyor.

Hulk

avposterhulk

Hulk'un Infinity War sırasında ortaya çıkmaması büyük bir muammaydı, belki Thanos ile ilk karşılaştığında yediği dayak onu korkutmuştur belki de Banner ile aralarında bir sorun vardır. Her şeye rağmen bu posterin gösterdiği bir şey var, Hulk da intikam almak istiyor!

Captain Marvel

avpostermarvel

Brie Larson'ın canlandıracağı Captain Marvel şüphesiz Avengers: Endgame'de kilit bir rol oynayacak, posterde kostümüyle gördüğümüz Carol Danvers'ın hikayesini öğrenmek için de 8 Mart 2019'a kadar bekleyeceğiz.


Ant-Man

avposterantman

Fragmanda kostümsüz kapının önünde el sallayarak gördüğümüz Scott Lang, Endgame de kilit rol oynaması beklenen karakterlerden. Posterde gördüğümüz kostüm muhtemelen milyonlarca kez büyültülmüş bir Ant-Man profili. Bakalım Quantum Realm ve Ant-Man Endgame'in kaderini nasıl değiştirecek...

Rocket

avposterrocket

Guardians of the Galaxy'den aramızda kalan tek karakter olan Rocket, geç bulduğu intergalaktik ailesini erken kaybetmenin öfkesini yaşıyor. Yeni filmde hangi acayip icatlarla Avengers'a yardım edip, arkadaşlarını kurtarmanın yollarını arayacak göreceğiz.

Nebula

avposternebula

Rocket düşündüğü kadar da yalnız olmayabilir. Çünkü Nebula da halen hayatta ve intikam dolu. Poster'de arkası dönük bir şekilde gördüğümüz Nebula'nın Thanos'a duyduğu nefret ekip için büyük bir güç.

Thanos

avposterthanos

Thanos'u yeniden fethedici zırhıyla görüyoruz. Eğer Infinity Gauntlet halen onun silahı değilse, kendisini MCU kahramanlarından koruyacak başka silahlara ihtiyacı var demektir.

Infinity Gauntlet

avpostergauntlet

Infinity Gauntlet'in ayrı bir posteri olması onun artık Thanos'un elinde olmadığını gösteriyor olabilir. Acaba filmin ilerleyen aşamalarında birisi bu devasa silahı yeniden kullanacak mı?

Orijinaller

avposterorj

Avengers: Endgame ile birlikte orijinal ekibi bir arada görebiliriz. Tabii bu durum hayranlar için büyük bir mutluluk kaynağı. Fakat filmin sonunda bu orijinal ekipten bir ya da birkaçı aramızdan ayrılabilir...

Ronin

avposterronin1

avposterronin2

Hawkeye'ın Ronin kostümü de görücüye çıktı. Clit Barton muhtemelen Thanos'un parmak şıklatmasıyla ailesini kaybetti ve intikam aramak için geri dönecek.

Sıradaki Avenger

avposternext

Zaten yapılan bütün PR çalışmaları Captain Marvel'ın geleceğin Avengers'ın da Carol Danvers'ın büyük role sahip olacağı belliydi, bu poster ile birlikte de bu durum kesinleşmiş oldu.

Avenger: Endgame ile ilgili her bilgi kaynağı çok değerli hale geliyor. Marvel'ın kıyafet sektörü için hazırladığı ve ortaya çıkan bu posterler de filme dair çok şey anlatıyor olabilir. Tabii posterlerde sadece yaşayan karakterlerin olması halen hangi karakterlerin ölümden döneceğine dair soruları devam ettiriyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum