Avengers Infinity War Kırılması Zor Bir Rekora İmza Attı

İnsan "bu ne hız?" diyor

Avengers Infinity War vizyona gireli daha sadece 10 gün oldu. Buna rağmen uzun zamandır büyük bir merakla beklediğimiz film gişede fırtına gibi esmeye devam ediyor. Öyle ki sinema tarihine geçecek bir rekora imza atmayı başardı. Hem de bu rekoru kimsenin kolay kolay geçemeyeceğini düşünüyoruz.

Rekoru anlatmadan önce rakamlardan bahsetmemiz gerekiyor. Box Office Mojo'nun verilerine göre Avengers Infinity War vizyona girdiğinden bu yana Amerika'da 450 milyon dolar hasılat elde etti. Eğer diğer ülkelerdeki toplam kazanca bakarsak onun da 713 milyon dolar civarında olduğunu görüyoruz. Bu hesaba göre Infinity War çoktan 1 milyar dolar sınırını çoktan aştı bile!

Eğri oturup doğru konuşalım, Marvel'ın onuncu yılında sevilen tüm kahramanlarını bir araya getirdiği projesinin 1 milyar dolar gişe hasılatı elde etmesi hiç de şaşırtıcı değil. Asıl şaşırtıcı olan bu başarıyı ne kadar sürede elde ettiği. İşte Marvel'ın sinema tarihine geçen rekoru da bu detay sayesinde ortaya çıkıyor. Avengers Infinity War'un sadece 10 günde 1 milyar dolar hasılat elde ettiği anlaşılıyor. Bu da Infinity War'u sinema tarihinin en hızlı 1 milyar dolar gişe hasılatına ulaşan filmi haline getiriyor!

Eh, böyle bir rekoru kırsa kırsa Marvel kırardı diye düşünmeden edemiyoruz. Bakalım bu hızlı ilerleyişin ardından Black Panther'ın zirvedeki günleri ne zaman son bulacak? Hepsinden önemlisi Avengers Infinity War'un toplam gişesi ne olacak? Bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum