Avengers Infinity War'un Finali Farklı Olabilirdi

Anthony ve Joe Russo'nın planları farklıymış

Vizyona girdiğinden beri Avengers Infinity War konuşuyoruz. Kimi zaman filmin genelinde yaşananları kimi zaman da film sonu sahnesinin izleyicilere müjdelediği ihtimalleri tartışmadan edemiyoruz. Fakat görünen o ki heyecan uyandıran son sahne hiç olmayabilirdi!

Haberimize devam etmeden önce belirtelim, Avengers Infinity War'u seyretmediyseniz içeriğin devamını okumamanızı öneriyoruz. Aksi halde fazlasıyla keyif kaçıran detay (spoiler) göreceksiniz.


Gelelim haberimize... Kısaca hatırlatmak gerekirse Thanos'un amacına ulaşmasının ardından Sonsuzluk Taşları'nın ona verdiği güce kendi gözlerimizle şahit olduk. Sevdiğimiz karakterler ve evrenin yarısı bir anda gerçeklikten silindi. Film de tam bu noktada, herkesi şaşırtarak son buldu. Joe ve Anthony Russo bu finalin çok daha vurucu olmasını istiyordu. Bunun için de Marvel geleneklerinden birini bozmayı ve film sonu sahne eklememeyi planlıyorlardı. Bu düşüncelerini de şu sözlerle açıklıyorlar:

"Aslında filmin sonunda hiçbir eklenti olmaması konusunda kararlıydık. Çünkü bunun çok karmaşık ve zorlayıcı bir final olacağını biliyorduk. Her şeyin olabildiğince kesin bir son gibi hissettirmesini istemiştik. Sonra tek bir film sonu sahnesinde karar kıldık. O da ufacık bir andı zaten."

Onların sözlerinden anlıyoruz ki bu ufacık sahnenin amacı izleyicilere umut vermekti. Seyirciler de filmden Avengers 4'te neler olacağını merak ederek ayrıldı zaten. Siz ne diyorsunuz? Film sonu sahnesi iyi oldu mu, yoksa finalde hiçbir eklenti olmasa daha heyecanlı ve şaşırtıcı mı olurdu?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum