Avengers Yıldızlarının Marvel Filmlerinden Ne Kadar Aldığını Biliyor Muydunuz?

Robert Downey Jr. olmak varmış

Hollywood'da gişe rekorları deyince akla son zamanlarda doğrudan süper kahraman filmleri geliyor ve bunlar arasında Marvel'ın filmleri de çok büyük yer kaplıyor. Örneğin Marvel'ın son filmi olan Avengers: Endgame daha bir haftası bile dolmadan 2019'un en çok gişe yapan filmi oldu ve rekorlar kırmaya devam edecek gibi görünüyor.

Elbette bu filmlerin başarısında yıldız isimlerin de payı büyük ve yayınlanan yeni bir rapor bu isimlerin emeklerinin karşılığını fazlasıyla aldığını gösteriyor.

Örneğin Robert Downey Jr'ın 2017 tarihli Spider-Man: Homecoming'deki sahnelerinin çekimini üç günde tamamladığını ve günlük 5 milyon dolar aldığını biliyor muydunuz? Kendisi geçen senenin hit filmlerinden Avengers: Infinity War'dan ise 75 milyon dolar almış. Downey Jr'ın kazandığı bu yüksek miktarda, Marvel patronu Kevin Peige ile yaptığı özel bir anlaşmanın da etkisi var, çünkü kendisi gişe hasılatından da pay alıyor. Henüz aktörün Endgame için yaptığı anlaşmanın detayları belli değil ama bu gidişle Infinity War'dan kazandığı paranın da üzerine çıkacağını söylemek mümkün.

Marvel'ın en çok kazanan bir diğer ismi ise Scarlett Johansson. Johansson, 2020 yılında vizyona girecek olan Black Widow filminden yaklaşık olarak 20 milyon dolar alacak. Thor rolünde izlediğimiz Chris Hemsworth'ün film başına geliri 12 - 20 milyon arasında değişiyormuş (Infinity War'dan 12 milyon dolar aldığını söyleniyor), Captain America rolündeki Chris Evans ise Captain America: The First Avenger'dan 800 bin dolar kazanmış, Infinity War'da ise bu rakam 8 milyon dolara yükselmiş.

Marvel filmlerinin gişeleri arttıkça, bu yıldızların kazandıkları miktarlar da benzer oranlarda yükseliyor. Herhalde "hayata yeniden gelseniz kim olmak isterdiniz" sorusuna verilecek cevaplar da buna göre değişiklik gösteriyordur :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum