Baldur's Gate 3'ten İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı!

Geceki sunum öncesinde sürpriz

Larian Studios, bu akşam saat 23:00'te PAX East'te Baldur's Gate 3'ün ilk oynanış görüntülerini canlı yayınla gösterecek. Saatlerimizi kurmuş bu gösterimi beklerken bir sürprizle karşılaştık, çünkü Resetera'da oyundan ilk ekran görüntüleri paylaşıldı. Görüntüler imgur'a da yüklendiği için artık internete yayılmış durumda, kaldırılamayacağını söyleyebiliriz rahatça.

Bu ekran görüntülerinde dikkat çeken iki şey var: birincisi oyunun sıra tabanlı savaşlara sahip olacağı. Baldur's Gate serisi durdurulabilir gerçek zamanlı savaşlar kullanıyordu bildiğiniz gibi, Larian Studios'un efsane Divinity: Original Sin serisi ise sıra tabanlı savaşları tercih etmişti. Larian bu konudaki ustalığını Baldur's Gate 3'te de kullanacak gibi duruyor. Ben her iki sistemi de oldukça seviyorum, Larian'ın bu konuda iyi iş çıkaracağına da eminim.

Dikkat çeken ikinci detay ise sinematik tarzı yakın çekim diyaloglar. Bu da oyunun hikaye anlatımını daha da zenginleştirecek gibi.

Oyunun ekran görüntüleri gerçekten de muazzam, benim çok hoşuma gitti. Bu geceki sunumda daha detaylı bilgiler öğreneceğiz ama şu görseller bile Baldur's Gate 3 heyecanını körüklemeye yetiyor.

Sızdırılan tüm görüntüleri Imgur albümünde görebilirsiniz.

YORUMLAR
Srinelli
28 Şubat 2020 15:17

bu baldurs gate mi divinity mi?

Pixlik
28 Şubat 2020 04:36

Görüntüler güzelde, sanki oyun mekanikleri olarak BG3 yerine DOS3 ile karşılaşacakmışız hissi veriyor. Umarım çizgiyi doğru yerden çekmişlerdir.

Parolamı Unuttum