Baldur's Gate 3'ü Artık Mind Flayer Olarak Oynamak Mümkün

Modlar sağ olsun

Baldur's Gate 3'ün karakter yaratma ekranı bu konuda şimdiye kadar gördüklerimizin en iyilerinden biri, gerçekten de yaratıcılığınızı konuşturduğunuz taktirde ortaya inanılmaz işler çıkarabiliyorsunuz. Bunca imkana rağmen Larian Studios geçen haftalarda bir istatistik paylaşmış ve oyuncuları 'ne kadar da sıkıcı seçimler yapıyorsunuz' diye iğnelemişti :)

Karakter yaratma ekranında en yaygın kullanılan seçimlerle ortaya çıkan karakterin sıradan bir insan olduğunu söyleyen Larian, "Tebrikler, resmen bir Vault Dweller yapmışsınız. Halbuki size iblis gözleri, boynuzlar, hatta kuyruklar bile vermiştik. Acayip hayal kırıklığına uğradık. Hayal gücünüzü çalıştırın! Bunun üzerinde çok çalıştık!" diyerek oyuncuları gaza getirmişti.

Larian'ın şimdilik sunduğu ırk çeşitliliği yeterli gelmiş olmayacak ki devreye mod yapımcıları girdi ve oyuna Goblin, Hobgoblin, Minotaur, Mind Flayer gibi ırkları da ekleyiverdiler. Artık siz de Baldur's Gate 3 ortamlarında korkutucu bir Mind Flayer olarak dolaşabilirsiniz.

Yeni ve popüler modlardan bazıları şöyle:

Nexus Mods'tan indirebileceğiniz bu modları kurmak için oyun dosyalarında da bir miktar basit edit işlemleri yapmanız gerekiyor ama Mind Flayer olmak için o kadarcık uğraşa da değer.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum