Baldur's Gate 3'ün Yeni Güncellemesi Barbarian Sınıfını Getirdi

Yedinci büyük yama yayınlandı

Panel from Hell: 5th Edition canlı yayınında Baldur's Gate 3'ün yedinci büyük yaması olan Absolute Frenzy hakkında detaylı bilgiler verildi ve yayının ardından yama da oyunculara güncelleme olarak sunuldu.

Genel olarak yamaya ve eklenen yeni özelliklere bakacak olursak:

Bu güncellemede en öne çıkan noktanın Barbarian sınıfının oyuna eklenmesi olduğunu söyleyebiliriz. Barbarian sınıfı iki alt sınıfa da sahip olacak. Wildheart Barbarian ve Berserker Barbarian. Wildheart Barbarian kendisine bir Bestial Heart seçiyor ve seçimine bağlı olarak hem farklı savaş yeteneklerine, hem de farklı yüz piercinglerine sahip oluyor. Berserker Barbarian ise gözü dönmüş bir barbar diyebiliriz, saf öfkesini kullanarak verdiği zararı arttırabiliyor.

Doğaçlama Silahlar adı verilen özellikle elinize çıkan her şeyi ölümcül bir menzilli silaha dönüştürebilecek, düşmanlarınızın üzerine fırlatabileceksiniz. Bu silahlar ağırlıklarına bağlı olarak zarar verecekler ve karakterler Strength değerlerinin üç katına kadar ağırlıktaki silahları kullanabilecek. Yani yeterince güçlüyseniz bir Mindflayer'ı bile silah olarak kullanmanız mümkün.

Fırlatma Silahları adı altında bıçaklar, mızraklar, el baltaları gibi silahlar da oyuna eklendi; bunlar sayesinde menzilli saldırılar yapabileceksiniz.

Güncellemeyle oyunun arayüzü de yenilenmiş durumda. Ayrıca gizliliğe yönelik bazı iyileştirmeler yapılmış, yeni sihirli eşyalar eklenmiş ve sinematikler de geliştirilmiş.

Oyunun tüm yama notlarını Steam sayfasından okuyabilirsiniz. Baldur's Gate 3'ü artık 2023'ten önce beklemememiz gerektiğini de hatırlatmış olayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum