Batman: Arkham City, 600 Milyon Doların Üzerine Gelir Elde Etmiş

Peynir ekmek diye buna denir

Batman: Arkham City tüm zamanların en başarılı oyunlarından biri. 2012 yılında Gamespot'un makalesine göre ilk dört ayında altı milyon kopya satışa ulaşmayı başarmıştı ve bu zaten başlı başına müthiş bir sayı.

Bu tarihten sonra oyunun satışları veya geliri hakkında başka bir haber olmamıştı, zaten teorik olara da ilk birkaç ayın ardından satış hızının düştüğünü tahmin edebiliyoruz. Ancak @bogorad222 isimli Twitter kullanıcısından gelen bilgiler bu yavaşlamaya rağmen oyun satışlarının hiç de fena olmadığını ortaya koyuyor.

Warner Bros'un küresel pazarlama müdürünün Linkedin profilinde, Arkham City'nin daha ilk yılında 12.5 milyonun üzerinde satış yaptığı yazıyor. Bir diğer notta ise oyunun gelirinin 600 milyon doların üzerinde olduğu bilgisi yer alıyor.

12.5 milyonluk değerlendirme oyunun ilk yılı için yapılmış, dolayısıyla bugüne kadar yapmış olduğu satış miktarı bunun da üzerinde olmalı. Bu müthiş rakamlar da Warner Bros'un bu altın yumurtlayan tavuğu ihmal etmeyeceğinin bir garantisi sayılabilir :) Yerlerinde olsam yeni oyun için oyuncuları bu kadar bekletmezdim.

YORUMLAR
ocelot1789
27 Temmuz 2020 21:37

Oyun dünyasının en tok mekaniğini sundu adamlar. Biraz uçuk bir sistemdi ama çok iyiydi. 

sSnake
27 Temmuz 2020 14:16

E o kadar satış başarısı yüzünden mi WB Interactive'i satmaya çalışıyorlar? 

Parolamı Unuttum