Batman: Arkham Knight’ın Seslendirme Kadrosu Tanıdık İsimlerle Dolu

Yıldızlar geçidi mübarek…

Korkunun Gotham sokaklarında kol gezmesine sayılı günler kaldı. Rocksteady de oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça yarasa kemerindeki minik sürprizleri bir bir ortaya çıkarıyor. Gerçi karakterleri kimlerin seslendireceği uzun zamandan beri bilindiği için buna pek sürpriz denemez ama gerçek bir ustayı (bu durumda ustaları) iş başında görmenin keyfi de her zaman bir başkadır doğrusu.

Arkham Knight’ın seslendirme kadrosu eski ve değişilmez isimlerin yanı sıra yakından tanıdığımız yıldızlara da ev sahipliği yapıyor. Bunların en başında Kevin Conroy(Batman) geliyor elbette. Sizi bilmiyorum ama benim için Kara Şövalye’nin sesi daima Conroy’unki olacak… Daha önceki oyunlarda yer alan Tara Strong(Harley Quinn), Nolan North(Penguin) ve Troy Baker(Two-Face) da yerlerini koruyanlar arasında.

Ekibe yeni katılanların arasında herkesin odak noktası Breaking Bad’ten aşina olduğumuz usta oyuncu Jonathan Banks. Banks oyunda Komiser Gordon’un yeni sesi olacak. Barbara Gordon (Oracle) rolünde Twilight Serisi’nden tanıdığımız Ashley Greene’i, Nightwing rolünde ise Scott Porter’ı görüyoruz (Friday Night Lights).

Ama benim en çok dikkatini çeken ve beni en çok etkileyen kişi John Noble oldu. Yüzüklerin Efendisi’nde Vekilharç Denethor, Fringe dizisinde ise Dr. Walter Bishop ile “deli rolünün” altından inanılmaz bir başarıyla kalkan bu sempatik usta, oyunda Scarecrow’u (Korkuluk) seslendiriyor. Daha iyi bir isim düşünemiyorum doğrusu!

Videoyu izlerken mimiklerine dikkat.

Bunu paylaştıktan sonra Mark Hamill’in şu efsanevi Joker seslendirmesini (01:36) bir kere daha izlemeden olmaz. Rolü yaşamak dedikleri bu olsa gerek… (Arkham City’yi oynamadıysanız itinayla uzak durunuz).

Batman: Arkham Knight 23 Haziran’da PC, PS4 ve Xbox One’da.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum