Batman:Arkham Serisinin Eski Yapımcılarından Yeni Oyun: Trials of Fire

Üç evetle uğurluyoruz

Başlık biraz yanıltıcı gelebilir fakat lütfen tam hikayeyi dinlemeden karar vermeyin. Oyunun arkasındaki Whatboy Games’in kurucusu Adam Doherty, Batman: Arkham serisinin baş tasarımcılarından biri olarak tam 11 yıl boyunca Rocksteady’de çalışmış. Ekipteki bir diğer isim olan Dax Ginn de tam 7 sene boyunca Batman: Arkham serisi için çalışan kişilerden biri.

Sorunu çözdüğümüze göre yakın zamanda Steam Early Access sistemine giriş yapacak Trials of Fire’dan bahsedebiliriz. Tek kişilik sıra tabanlı bir strateji oyunu olan ToF’ta, elimizdeki kahramanlarımız ile fantastik bir yolculuğa çıkacağız. Hedefimiz, hayati önem taşıyan erzaklarımızı ana üssümüzde toplamak olacak.

Savaş mekaniklerinde kartları kullanacak olan oyunda, elinizdeki kahramanlarınız ve kartlarınız arasında çeşitli sinerjiler oluşturarak rakiplerinizi alt etmeye çalışacaksınız. Karakterlerinizin eşyalarını değiştirerek kullanabileceği yetenek ağacını farklılaştırmak da mümkün olacak.

Trials of Fire, 3 Mayıs’ta Steam Early Access sistemine giriş yapacak. En az 1 sene boyunca erken erişimde kalacak oyuna yeni kahraman sınıfları ve hikaye parçaları gelecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum