Batman: Death In The Family Fragmanı Yayınlandı

DC animasyonları tam gaz devam

2020 yılı vizyona giren filmler adına oldukça sancılı bir şekilde devam etse de bu pandemi sürecinde dijital yayın yapan servisler büyük bir çıkış yakaladı. DC/WB ortaklığı da bu yükselen trendi takip etmek istiyor. Zaten çok uzun bir süredir devam eden DC animasyon filmlerine her yıl yenileri ekleniyor. Bu yılın bir diğer filmi Batman: Death in the Family olacak. Filmden ilk fragman yayınlandı.

1988 yılında yayınlanan ikonik çizgi romanın uyarlaması olarak karşımıza çıkacak Death in the Family, tarihin en iyi Batman hikayelerinden birisi olarak kabul ediliyor. 1988 yılında çizgi romanı yayınlayan DC o zaman için tarihte bir ilk olan bir eylem gerçekleştirmişti. Death in the Family'nin sonu interaktif bir şekilde belirlenmişti! Hayranlar şirketi telefonla arayarak hikayenin sonuna karar vermiş ve 80'li yılların sonunda tarihin ilk interaktif çizgi romanına tanıklık etmiştik. 

Dönemin Robin'i Jason Todd'un kaderine karar veren okuyucular bu kez tarihte ilk kez animasyon filmde Robin'in sonuna tanıklık edecekler. Brandon Vietti'nin yazıp, yöneteceği filmin seslendirmen kadrosunda ise Bruce Greenwood, Zehra Fazal, Vincent Martella ve John DiMaggio gibi isimler yer alıyor. Batman: Death in The Family bu yılın güz döneminde yayınlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum