Batman: The Telltale Series, Noir Grafiklerle Geri Dönüyor

Yakışır

Telltale Games, TGA 2019 töreninde Wolf Among Us 2 ile tekrar gündeme girmeyi başardı ve hız kesecek gibi de durmuyor.

Yayıncı Athlon Games muhtemelen yanlışlıkla The Telltale Batman Shadows EditionBatman: The Telltale Series isimli oyunu duyurdu, sonrasındaysa yayınlanan basın bültenini sitesinden kaldırdı. Herhalde bu bülteni planlanandan önce yayınladıkları için kaldırmak istediler ama oyunun varlığı haber sitelerine düşmüştü bile.

Bu basın bültenine göre Shadows Edition oyuna noir tarzı grafik güncellemesi getirecek, ayrıca içerisinde yeni indirilebilir içerik de bulunacak. Oyun PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store) için yayınlanacak. Eğer halihazırda Batman: The Telltale Series sahibiyseniz, Shadows Mode isimli paket ile söz konusu grafik güncellemesini cüzi bir miktar karşılığında satın alabileceksiniz.

Athlon Games ve Telltale Games arasında yapılan anlaşmaya göre aralarında Batman: The Telltale Series, Batman: The Enemy Within ve The Wolf Among Us'ın da bulunduğu 5 oyun yeniden yayınalnacaktır.

Telltale Games CEO'su James Ottilie de aynı basın bülteninde "Bu, Telltale Games oyunları kataloğunu geliştirme planlarımızın yalnızca başlangıcı" diyerek önümüzdeki günlerde isimlerinden bahsettireceklerini de duyurmuş oldu.

YORUMLAR
yusufulas
16 Aralık 2019 17:04

Oyunlar zaten o kadar güzeldi ki bir de ücretli eklenti satacaklar şaka gibi!

Parolamı Unuttum