Batman v Superman: Dawn of Justice Blu-Ray Fragmanı Çıktı

30 dakikadan fazla yeni görüntü

Batman v Superman: Dawn of Justice'in merakla beklenen 40 dakikalık ekstra görüntülere sahip Blu-Ray'inden ilk fragman çıktı.

Hem de ne fragman! Filmin bugüne kadar çıkan bütün fragmanlarından daha iyi olduğunu söyleyebiliriz (haberin devamında spoiler yer alıyor, lütfen filmi izlemediyseniz sadece fragmanı izleyin). Filmin en büyük sıkıntısının sahneler arası kopukluklar olduğunu söylemişti herkes. Daha fragmanın başında bu kopuklukların ilki çözülüyor. Çöl sahnesini ve Superman'in neden suçlandığını çok net şekilde anlıyoruz. İzledikten sonra filme neden koyulmadığını cidden merak ediyor insan.

Asıl ilgi uyandırıcı kısım ise 30 dakikadan uzun olan ekstra görüntülerin bir çoğunun R Rated yani 18 yaş ve üzeri için olan kısımları. Bildiğiniz gibi filmden bu sahneler çıkartılmış ve 13 yaş ve üzeri için uygun hale getirilmişti. Zack Synder'ın söylediğine göre oldukça kanlı sahneler var. Umarım film yeni görüntülerle daha eli yüzü düzgün bir hale gelir. 

Blu-Ray 19 Temmuz'da dijital ve kutulu olarak satışa çıkacak. Collector's Edition ise önümüzdeki günlerde ön siparişe açılacak. Eğer duyumlar gerçekse Collector's Edition'da Batman ve Superman heykeli, The Dark Knigh Returns animasyonu ve çizgi romanı olacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum