Battle For Middle-Earth'ün Hayran Yapımı Remaster Versiyonundan İlk Görüntüler Geldi

Helal olsun!

Döneminin en iyi strateji oyunlarından biri olan The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth, uzun süredir hak ettiği ilgiyi görmüyor. Oyun dünyasının remaster versiyonlar ile günden güne artan ilişkisi, akıllara oyunun neden yeni bir versiyona kavuşmadığı sorusunu getiriyor. Fakat tam da bu noktada, serinin hayranları giriyor devreye.

Oyunun tutkunu olan bir grup arkadaş, geliştiricilerin lisans problemlerinin aksine, ellerindeki teknoloji ile oyunu yeni nesle taşımaya hazırlanıyor. The Battle for Middle-earth: Reforged adı verilen proje 2018 yılından beri devam etse de oyunun ilk görüntüleri ve detayları sonunda bir video ile detaylandırıldı.

Tam 16 yaşında olan The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth, modern bilgisayarlarda sorun çıkardığı gibi lisans problemleri yüzünden de kolayca ulaşılabilecek bir oyun değil. Fakat ekip hem oyunu bu sorunlardan arındıracak, hem de baştan aşağı yenilenen grafikler ile karşımıza çıkacak. Bununla birlikte projenin önemli içerikler ile birlikte geleceği de söyleniyor.

Projenin sitesindeki bilgilere göre ekip tüm zamanını bu işe ayırmış. BFME: Reforged ilk beta sürecinde sadece iki ırkı barındıracak. Oyunun resmi çıkışında ise bu sayı toplamda 6’ya yükselecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum