Battlefield 2042 Resmen Tanıtıldı!

Bu aksiyona yürek dayanmaz

Yılın merakla beklenen oyunlarından olan Battlefield 6 sonunda ortaya çıktı. Adının Battlefield 2042 olduğu doğrulanan oyun, hem BF 1942 hem de BF 2142 arasına oturacak. Böylece her yüz yılda bir yeni bir Battlefield dünya savaşı görmüş olacağız. Bu da akıllara şu repliği getiriyor....

Neyse, lafı dolandırmadan fragmanın detaylarına şöyle bir bakış atalım. Öncelikle DICE'ın verdiği sözü tuttuğunu ve yıkım hissini zirveye taşıdığını görebiliyoruz. Zaten fragmanda karşımıza çıkan her harita da yıkılabilmesi için tasarlanmış gibi duruyor. Devasa gökdelenler, buzullar, kargo gemileri ve çok daha fazlası bizleri bekliyor.

Haritaların devasa yapısı, oyuncu sayısının artacağı iddialarının da en büyük işaretçisi gibi. Fakat fragmandaki en dikkat çekici detay, daha önce de üstünde durulan canlı iklim değişiklikleri. Fragmanın sonuna doğru bir hortumun, haritayı işgal ettiğini görebiliyoruz. Fakat bazı haritalarda, daha da dikkat çekici etkinlikler bizleri bekliyor olacak diye düşünüyorum. Örneğin fragmanın başlarında uçuşa geçen roketin oyuna etkisini merak ediyorum açıkçası.

Bol bol Battlefield göndermesi olan fragmanda (ATV'yi helikoptere atmalar, uçaktan zıplayıp diğer uçağı patlatmalar gibi gibi) bir de "oynanış fragmanı" tarihi verildi. Battlefield 2042'nin ilk oynanış görüntülerini 13 Haziran'da, yani bundan tam 4 gün sonra, izleme fırsatı bulacağız.

 

YORUMLAR
allalla
10 Haziran 2021 08:44

Bu işleri bedava yapan Warzone varken neden insanlar 400 TL versinler online oyuna?

ZSoforu
9 Haziran 2021 22:39

BF Online'da sıkça karşılaşılan helikopterle çatıda adam taramak ve F16 trick'ine sinematik bir şekilde fragmanda yer vermek çok zekice bir yaklaşım olmuş. Oyuncuların yarattığı kültürü benimsemeleri çok hoşuma gitti.

Norrec_
9 Haziran 2021 21:58

oo uçakta elinde roketatar ile atla sonra arkadandaki uçağa havada kilitlenip roket at.. sonra geri uçağına bin yola devam et. kaç yaşında çocuk hayal etti bunu bilmiyorum. şunu gördükten sonra bütün ciddiyetim yerini boş bir bakışa bıraktı. senaryo modu yok.. battle royale modu yok.. ne var 419 tl ye düz multiplayer bir oyun.. ultimate 800tl.

Parolamı Unuttum