Battlefield 4'ün Multiplayer Modu Detaylanıyor

Her şey takım için!

MP1st isimli bir site, E3 esnasında Battlefield 4'ün multiplayer'ını oynamış ve detayları aktarmışlar. Eklenen özellikler hiç de fena durmuyor.

Editörler, oyunu oynarken yeşil bir bar fark etmişler: "Field Upgrades" barı. Bu bar, takım olarak alınan başarılarla doluyor ve oyun esnasında yapılacak olan iyileştirmelerde işe yarıyor. Bu geçici iyileştirmeler sağlayan bar, oyuncuların takım oyununa daha Çok önem vermelerini sağlamak adına geliştirilmiş. Kısacası takım arkadaşımızın arkasını kollar, birlikte çeşitli başarılara imza atarsak daha fazla mermi, bomba ve bunlar gibi çeşitli iyileştirmelere sahip olacağız.

Tam tersi de geçerli elbette. Tüm takımımız ortadan kalkar da topyekün yenilirsek, elde ettiğimiz iyileştirmelerimiz seviye seviye düşmeye başlayacak. Ancak bu da kalıcı olmayacak. Baştan başlanıldığında her şey sıfırlanacak.

Oyuna eklenen bir diğer iyileştirme de yakın dövüşte geliyor. Diyelim ki biri bıçakla saldırdı bize. Eğer hamlemizi doğru zamanlamayla yaparsak, bu saldırıyı engelleyebileceğiz. Karşımızdaki de bıçaklı saldırı yaptığına pişman olacak muhtemelen (Bana haa!!!). DICE genel menajeri Carl Troedsson'a göre bu özellik üzerinde hâlâ çalışılıyormuş.

Bir diğer üzerinde çalışılan özellik de "zoom-peek". Siperin arkasındayken zoom yapabilmeyle ilgili bu özellik, şimdilik yolun çok çok başındaymış. Detaylandıkça bahsederiz artık.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum