Battlefield 5'in Gamescom Fragmanı Battle Royale Modunu Da Gösteriyor

Bakalım nasılmış şu battle royale

EA DICE, Gamescom 2018 öncesinde yeni bir Battlefield 5 fragmanı yayınladı. "Devastation of Rotterdam" ismindeki bu yeni fragman oyunun Battle Royale modunu da gösteriyor. Resmen aksiyonun bir saniye bile azalmadığı, soluk soluğa bir fragman olmuş. Rotterdam caddelerinde askerler, patlamalar, tanklar, havaya uçan binalar, bomba yağdıran uçaklar, ne ararsanız var.

Tankların II. Dünya Savaşı'ndaki çoğu muharebede ne kadar önemli bir rol oynadığını düşünürsek Battlefield 5'te de bu kadar ön planda olması çok normal.

Fragmanın sonuna doğru oyunun battle royale modunun neye benzediğine dair ufak da olsa bilgi sahibi oluyoruz. Çok fazla bir şey gördüğümüzü söyleyemem, tankın biri bir evi yok ediyor, askerler üstlerine kapanan alevler arasında koşturup duruyorlar. Görünüşe göre bu alevler aynı PUBG'nin çemberi gibi oyun alanını belirleyecek.

Battlefield 5, 11 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

Tüm bu reklam kampanyalarına ve yayınlanan çekici fragmanlara rağmen Battlefield 5'in satış performansı istenen seviyeyi bir türlü yakalayamadı. Emir'in bunun nedenlerini analiz ettiği yazısını da mutlaka okumanızı öneriyorum: Battlefield V'ın Satış Performansı Endişe Veriyor. Peki Bunun Nedenleri Neler Olabilir?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum