Battlefield 5'in İkinci Güncellemesi ''Lightning Strikes'' İle Gelecek İçerikler Açıklandı

Yeni silahlar ve oyun modları geliyor

Electronic Arts ve DICE, Battlefield 5'in ikinci güncellemesi "Lightning Strikes" hakkındaki bilgileri açıkladı. 17 Ocak'tan itibaren oynanabilir olacak ve "Tides of War" hikayesinin ikinci parçasını içerecek güncelleme; yeni oyun modları, silahlar ve yeni günlük görevler ile gelecek.

Yama ile birlikte gelecek "Squad Conquest" modunun standart Conquest'in daha taktik bir versiyonu olacağının altı çizilmiş. 16 kişilik iki takımdan oluşacak oyun modu; Arras, Rotterdam ve Hamada haritalarında oynanacak.

Yeni Haftalık Görevler sayesinde "Lightning Strikes" güncellemesi ile gelecek 4 adet silahı açma fırsatınız da olacak. DICE bu yamanın Battlefield oyuncularından gelen istekler doğrultusunda hazırlandığını belirtiyor. Firma eski oyunlarda çok sevilen Rush modunu da ay içerisinde oyuna ekleyecek.

Chapter 2 ile birlikte ölüm kameraları da daha gerçekçi hale gelecek. Sizi öldüren rakibinizin ismini oyunun içerisinde görebileceğiniz gibi yeni ölüm kamerası sizi öldüren kişiye yakınlaşarak bir süre takip edecek. Bu durum sizi kimin, nereden ve nasıl vurduğuna dair fikir sahibi olmanızı sağlayacak. 

Bol bol yenilik ve hata düzenlemesi içeren yamanın notlarına buradan ulaşabilirsiniz

YORUMLAR
Parolamı Unuttum