Battlefield V'e Bugün Gerçek Parayla Alınabilecek Battlefield Parası Geliyor

Battlefield V'in gerçek paralı mikro ödeme dönemi başlıyor

Battlefield V geçtiğimiz sene paralı mikro ödemeler içermeyen halde yayınlanmıştı, bunda da EA'in daha önce bazı oyunlarındaki mikro ödemelerin gördüğü tepkinin büyük etkisi vardı. Bugün, yani 4 Nisan'da ise oyuna Battlefield Parası ekleniyor. Bu parayı gerçek para kullanarak alacak ve oyun içinde harcayabileceksiniz.

Battlefield Parası ile ilk etapta alınabilecek olanlar kozmetik ürünler ve bunlar oynanışı etkilemeyecek, oyunculara avantaj sağlamayacak. Ayrıca Battlefield Parası ile alınan eşyalar oyunu normal biçimde oynayarak da kazanılabilecek.

EA'in açıklamasıyla sistemin işleyiş detayları ise şu şekilde:

Battlefield Parası nedir?

Oyun içinde iki tür para bulunuyor: Oynama yoluyla kazanılan Company Coin ve gerçek parayla satın alınan yeni Battlefield Parası.

Battlefield Parası ile ne alabilirim?

Armory’de Battlefield Parasını kullanarak şunları alabilirsiniz:

  • Kozmetik özelleştirme ögeleri
  • Elit setler
  • Zaman kazandırıcılar

Elit setler ve zaman kazandırıcılar 4 Nisan’da yayınlanmayacak fakat Battlefield V’in ilerleyen dönemlerinde kullanılabilecekler.

Kozmetik Ögeler

Şu anda tüm nadirlik seviyelerinden kozmetik ögeleri Bölüm Ödülleri veya Kariyer, Sınıf ve Silah Rütbeleri gibi doğrudan ilerleme ile elde edebiliyorsunuz. Ayrıca diğer Normal, Ender ve Nadir ögeleri de Company Coins ile elde edebiliyorsunuz.

4 Nisan’dan itibaren Battlefield Parasını kullanarak yeni Epik ögelere erişebileceksiniz. Öte yandan Company Coin ile alınabilen bazı kozmetik ögeleri de elde edebileceksiniz.

Önümüzdeki dönemde doğrudan ilerleme, Company Coin ve/veya Battlefield Parası ile alınabilecek yeni kozmetik ögeler yayınlamaya devam edeceğiz. Gerçek para harcamayı veya oynayarak kazanmayı tercih etmeleri fark etmeksizin tüm oyunculara yeni kozmetik ögelere erişme şansı vermek istiyoruz.

Elit Asker

Bölüm 3’te Battlefield için yeni bir içerik yayınlayacağız: Firestorm dahil çok oyunculu modlarda öne çıkan bir asker olarak oynamanızı sağlayan elit setler. Her bir Elit Asker, adı ve geçmişi olan özel bir karakterdir. Elit Askerler; kozmetik ögeler, karakter seslendirmeleri, En İyi Manga animasyonu ve kendi hayatlarını canlandırıp özel bir yakın muharebe silahı açmayı sağlayan Özel Görevden oluşan temalı bir pakete sahiptir.

Elit Askerler, diğer tüm askerler gibi oynarlar ve herhangi bir şekilde oynanış avantajı sağlamazlar. İlk iki Elit Askerimiz Seamus ve Ernst hakkında ayrıntılı bilgileri yayınlanacakları tarih yaklaştıkça açıklayacağız.

Zaman Kazandırıcılar

Baharın ilerleyen dönemlerinde, Battlefield Parası ile alabileceğiniz iki tür zaman kazandırıcı yayınlayacağız: Kademe Yakalama ve XP Takviyeleri.

Kademe Yakalama ögeleri, tüm ögeleri oynama yoluyla kazanmak için yeterli zamana sahip olmayan oyunculara Bölüm Ödülü ögelerini açma seçeneği sunuyor.

XP Takviyeleri ise oynama sürenizde kazanacağınız deneyim puanı miktarını artırarak Bölüm, Kariyer, Silah, Taşıt veya Sınıf Rütbelerini daha hızlı atlamanızı sağlıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum