Battlefield 1'in İlk DLC'si They Shall Not Pass'in İçeriği Açıklandı

Fransız Ordusu savaşa katılıyor

 Battlefield 1'in ilk ek paketi They Shall Not Pass'in içeriği belli oldu. EA, ek paketin detaylarını sonunda paylaştı!

They Shall Not Pass ile birlikte dört yeni multiplayer haritası, yeni bir taraf olarak Fransız Ordusu, yeni bir oyun modu, yeni topçu ateşi, yeni bir elit sınıf, yeni Fransız silahları ve araçları bulunuyor. Tüm yeniliklere biraz aşağıda detaylıca dalacağız. Eklentinin ne zaman çıkacağına dair net bir tarih açıklanmadı. Bununla birlikte 2017'nin mart ayı içerisinde bu ek paketi oynayacağımız resmileşti. BF1'in Premium Pass'ine sahip olan oyuncular bu ek pakete erkenden erişim hakkına sahip olacaklar.

Oyune yeni eklenecek haritalar Verdun Tepeleri (Verdun Heights), Vaux Kalesi (Fort Vaux), Soissons ve Kırılma (Rupture) olarak açıklandı. Dört harita da Fransa temalı olacak ve Fransız Ordusu seçilebilir taraflardan biri olacak. Aşağıdaki resimlere tıklayarak haritaların tanıtım görsellerine erişebilirsiniz.

verdunvaux
soisonssrupture

Oyuna eklenen yeni oyun modunun adı ise Cephe Hattı(Frontlines) olarak belirlendi. Battlefield'ın resmi internet sitesinde yapılan Türkçe açıklamada "Her iki takım da aynı anda aynı bayrağı ele geçirmeye çalışıyor ve hedef ele geçirildikten sonra aynı mücadele bu sefer başka bir bayrak için yapılıyor. Düşman karargahını ele geçirdiğinizdeyse oyun Akın tarzına dönüyor ve telgraf direklerini savunmaya ya da onlara saldırmaya çalışıyorsunuz." ifadelerine yer verildi.

frontlines

Ana yeniliklere ek olarak iki yeni Fransız tankı 'Çelik Behemot' ve 'Taarruz Tank Topu', yeni bir elit sınıf 'siper akıncısı' ve yeni bir sabit silah da DLC içeriklerinde yer alacak. 

Çelik Behemot: Char 2C tankında doğarak tam bir efsane olan yeni behemotun sürücü koltuğuna oturun. Gerçek Fransız tankından esinlenen bu süper ağır canavar, koca bir muharebenin gidişatını değiştirebilecek güçte.

Taarruz Tank Topu: St. Chamond, savaşın en ağır zırhlı itilaf tankıydı. Fransız yapımı bu etkileyici tankla savaş meydanına hükmedin.

Elit Sınıf Siper Akıncısı: Yeni Elit Sınıf, Siper Akıncısının yakın muharebe kabiliyetinden yararlanın. İnsanlık dışı Akıncı Sopası ve etkileyici bir el bombası stoğuyla düşmana korku salacaksınız.

Yeni Sabit Silah: Sahra Topu gibi Kuşatma Howitzer'i de piyade oyuncusu tarafından kullanılabilir. Bu yeni sabit silah, havanlar ve vasıtalardaki toplar gibi endirekt atış yapıyor.

çelik behemothtaarruz tank topu
elitsınıfsnipersabitsilah

YORUMLAR
Parolamı Unuttum