Yoksa Mortal Kombat 11'de Bayonetta'yı Da Mı Göreceğiz?

Bayonetta ile Fatality atmak mı? Biz yine hayal kurmayalım....

Mortal Kombat 11'in gelişine sadece aylar kaldı. Yavaş yavaş kadrosu kesinleşen MK11'in alametifarikası haline gelmiş karakter DLC'lerini merakla bekliyoruz. Shaggy ile umutlarımızı kıran NetherRealm, Bayonetta ile güvenimizi kazanabilir...

Bu sefer açıklama Bayonetta'nın yaratıcısı Hideki Kamiya'nın kendisinden geldi. Şahsi Twitter'ı üzerinden aşağıda görebileceğiniz tweet'i paylaşan Kamiya, ortalığı karıştırdı.

 

Tabi ki hemen gaza gelmek için bir sebep yok. Yine de yapımcının önümüzdeki iki Bayonetta oyununun Nintendo Switch'e geleceğini açıklaması ve MK11'in Switch üzerinden de satışa çıkacak olması soru işaretlerini yükseltiyor. Bayonetta, Mortal Kombat'ın Switch üzerindeki satış rakamını yükseltmek için kullanılabilir.

Daha önce iki adet Smash oyununda kendine yer bulan Bayonetta, komboları ile Mortal Kombat'ın içerisine yakışabilecek bir karakter. Cadımızdan Fatality izlemek epey keyifli olabilir. Mortal Kombat 11 23 Nisan'da PS4, PC ve Xbox üzerinde çıkış yapacak. Oyun Mayıs ayında Nintendo Switch'e de taşınacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum