Bazı Önemli Oyunlar Game Pass'e Veda Ediyor

Bakalım yerlerini kimler dolduracak?

Xbox Game Pass servisine bildiğiniz gibi her ay çok sayıda yeni oyun katılıyor, bunların bazıları Xbox, bazıları PC, bazılarıysa her iki kısma birden ekleniyor. Ancak bu oyunlar eklenirken bazen de eski oyunlar sistemde yer açmak üzere Game Pass'ten kaldırılıyorlar.

Bugüne kadar irili ufaklı çok sayıda oyunun Game Pass'ten ayrıldığı olmuştu ama genellikle söz konusu oyunlar indie veya küçük ölçekli oyunlar olduğunda pek ses getirmiyor. Ancak bu sefer sistemden ayrılacak olan oyunların büyük oyunlar olduğunu söylemek mümkün.

Yapılan açıklamaya göre The Division, Middle-earth: Shadow of Mordor, Resident Evil 4, Saints Row The Third ve Tomb Raider Definitive Edition, önümüzdeki günlerde sistemden kaldırılacak. İlk defa oyun ayrılıklarında bu kadar sayıda önemli oyunu bir arada görüyoruz. Bu oyunların tam olarak hangi tarihte kalkacağı henüz net biçimde açıklanmadı ama tahminlere göre 1 Şubat itibariyle artık bu oyunları oynamak mümkün olmayacak.

Bu oyunların yerine nelerin geleceğini de Microsoft kısa süre içinde açıklayacaktır. Şu aralar ismi en çok geçen aday oyunun Children of Morta olduğunu da söyleyeyim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum